اثر بخشی تلفیق نظریه آنارو با نظریه گلاسر بر سبک تصمیم گیری معتادان
Publish place: The Second International Conference on New Research in the Field of Educational Sciences and Psychology and Social Studies in Iran
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 616
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ESCONF02_098
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
هدف پژوهش حاضر بررسی اثر بخشی تلفیق نظریه آنارو با نظریه گلاسر بر سبک تصمیم گیری معتادان ترک مراکز اعتیاد بود. برای تحقق این هدف از طرح آزمایشی پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل استفاده گردید. جامعه آماری کلیه معتادان مراکز ترک اعتیاد مرودشت بودند. نمونه گیری به روش خوشه ای انجام شد . بدین ترتیب که از بین چهار مرکز ترک اعتیاد در مرودشت ابتدا دو مرکز به صورت تصادفی انتخاب شدند و سپس با اجرای پرسشنامه روی آنها از بین گروهی که نمره کمتراز میانگین در سبک تصمیم گیری عقلایی گرفتند در هر مرکز 15 نفر انتخاب شدند و به تصادف یکی از مراکز به عنوان گروه گواه و دیگری به عنوان گروه آزمایش در نظر گرفته شدند.گروه آزمایش 7 جلسه 1.5 ساعته آموزش براساس تلفیق نظریه گلاسر و آنارو دریافت کردند و در گروه کنترل مداخله ای صورت نگرفت. پس آزمون اجرا شد و داده ها با استفاده از تحلیل کواریانس تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که تلفیق نظریه ی آنارو با نظریه گلاسر برسبک عقلایی و اجتنابی معتادان تاثیر معنا دار داشته است.
Keywords:
Authors
فاطمه صدر متکلم
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مشاوره ، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت ، ایران
کاترین فکری
استادیار گروه مشاوره ، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت ، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :