سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 421

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICTCK03_043

Index date: 1 July 2017

استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی abstract

در شبکه های اجتماعی، اعتماد نقش مهمی را ایفا می کند. در یک شبکه اجتماعی، حتی اگر دو کابر به طور مستقیم با یکدیگر ارتباط نداشته باشند، در صورتی که حداقل یک مسیر بین آنها وجود داشته باشد، هنوز هم می توانند به یکدیگر اعتماد نمایند. این موضوع به مسیله انتشار اعتماد بر اساس خاصیت تعدی اعتماد منجر می شود که برای ایجاد یک مدل استنتاج اعتماد به منظور یافتن مسیرهای اعتماد مطمین از کاربر مبدا به یک کاربر مقصد ناشناس دارای اهمیت می باشد. یکی از رویکردهایی که اخیرا در زمینه جستجوی مسیر استنتاج اعتماد معرفی شده است، ترکیب کشف جوامع و بهینه سازی کلونی مورچگان است که به اختصار ACO-TIPS نامیده می شود. هدف ما از این مقاله، بهبود این رویکرد از نظر میزان دقت تخمین اعتماد است. برای این منظور، روش تجزیه مقدار منفرد را مورد استفاده قرار می دهیم تا ماتریس روابط اعتماد با مقادیر پیوسته را جهت یافتن جوامع قابل اعتماد پردازش کنیم. سپس برای محاسبه اعتماد انتشاری بین کاربران خوشه بندی شده درون یک جامعه قابل اعتماد از روش ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای استفاده می نماییم. نتایج آزمایشات بر اساس دو معیار ارزیابی همبستگی و میانگین قدر مطلق خطا نشان می دهد که راهکار پیشنهادی نسبت به ACO-TIPS دقت استنتاج اعتماد بهتری دارد.

استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی Keywords:

استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی authors

محبوبه سپهری نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)

هادی خسروی

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)

حسن شاکری

استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Y. Ma, H. Lu, Z. Gan and Y. Zhao, "Trust ...
D. Gambetta, Trust: Making and breaking cooperative relations, 1988. ...
D. Olmedilla, O. F. Rana, B. Matthews and W. Nejdl, ...
D. H. McKnight and N. L. Chervany, The meanings of ...
A. Bellaachia and D. Alathel, "Trust-based ant recommender _ BAR)", ...
J. A. Golbeck, Computing and applying trust in wveb-based social ...
_ _ _ Computer Science Conference, Australia, 2006, ...
M. Lesani and S Bagheri, "Fuzzy trust inference in trust ...
Y. A. Kim and H S. Song, "Strategies for predicting ...
_ Shakeri and A G. Bafghi, "RTBIMS: Accuracy enhancement in ...
_ _ _ _ Security, 4, 151-165, 2013. ...
G. Liu, Q. Yang, H. Wang, S. Wu and M. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی" توسط محبوبه سپهری نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)؛ هادی خسروی، کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)؛ حسن شاکری، استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اعتماد توصیه ای، راهبرد ضرب مکرر، شبکه های اجتماعی، کشف جوامع، مسیر استنتاج اعتماد هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 421 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در شبکه های اجتماعی، اعتماد نقش مهمی را ایفا می کند. در یک شبکه اجتماعی، حتی اگر دو کابر به طور مستقیم با یکدیگر ارتباط نداشته باشند، در صورتی که حداقل یک مسیر بین آنها وجود داشته باشد، هنوز هم می توانند به یکدیگر اعتماد نمایند. این موضوع به مسیله انتشار اعتماد بر اساس خاصیت تعدی اعتماد منجر می شود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استنتاج اعتماد با کشف جوامع و راهبرد ضرب مکرر مبتنی بر اعتماد توصیه ای در شبکه های اجتماعی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.