سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 501

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UMCONF04_073

Index date: 9 July 2017

معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار abstract

واژه توسعه پایدار اولین بار به طور رسمی توسط کمیته ج هانی محیط زیست در سال 1986 در گزارش آینده مشترک ما مطرح شد و در اواسط دهه 1990 بدین ترتیب شکل گرفت که رشد اقتصادی و توسعه ایجتماعی به گونه ای صورت گیرد که سرمایه های زیست محیطی و نیازهای برای نسل آینده را دچار نقصان نسازد. هم اکنون بش از سه دهه ا زتوجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و حدودد دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد و با توسعه روزانه شهری شدن مفاهیم مربوط به توسعه ی پایدار به این حیطه وارد گردید و این امر باعث پیدایش مسیله ی نو در معماری با نام معماری پایدار گردید که دلالت بر معماری با اقلیم دارد. در این تحقیق تلاش شده ضمن معرفی معماری و توسعه پایدار یادآوری شود که معماری سنتی ایران همواره در تمام سطوح معماری متعامل با اقلیم و جوابگوی نیازهای آسایش ساکنین بود و با توجه به شرایط اقلیمی و محیطی معماران از تکنیکهای خلاقانه بهره می جستند. بادگیر که هنر ساخت معماری ایرانی است بارزترین روش تهویه طبیعی ساختمان یم باشد و به عنوان یک سیستم سرمایشی، تهویه ی مطبوع را با استفاده از انرژی تجدیدپذیر باد فراهم می سازد. در این تحقیق سعی شده با مطالعه بادگیر و توجه به نکات مثبت و قابل تطبیق آن فرصتی ایجاد شود برای معرفی هرچه بهتر آن و بکاربستن آن در شیوه ی زندگی و ساخت و ساز امروزی در راستای توسعه ی پایدار.

معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار Keywords:

معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار authors

مجید شهبازی

دکتری معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی ، ایران، زنجان

سیما کبودوندی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قبادیان، وحید، "بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران"، دانشگاه تهران، چاپ ...
بهادری نژاد، مهدی، "بادگیر شاهکار مهندسی ایران "تهران، انتشارات یزدا، ...
بحرینی، سید حسین، توسعه وتوسعه پایدار:نیک تحلیل نظری، همایش انجمن ...
تاج الدینی، حمید، " بادگیر و نقش آن در معماری ...
محمودی، مهناز، مفید ی، مجید، تا ثیر اقلیم برکالبد بادگیرهای ...
محمودی .مهناز، "بادگیر نماد معماری ایران"، انتشارات یزدا، 1388. ...
مزیدی، م، "تحلیل عددی عملکرد بادگیرها به عنوان عامل های ...
شریعت زاده، ع"نقش بادگیر درناحیه جنوبی دشت کویراستان یزد"، همایش ...
خاتمی، سید محمد جعفر، محمد حسن ن، جایگاه آموزش پایداری ...
زندیه، پروردی نژاد، سمیرا، توسعه پایدارو مفهوم آن در معماری ...
شریفی، مهدی، محمدی، محمد مهدی، "معماری پایداردر قلب کویر (بادگیر)، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار" توسط مجید شهبازی، دکتری معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی ، ایران، زنجان؛ سیما کبودوندی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بادگیر، پایداری، توسعه ی پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 501 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واژه توسعه پایدار اولین بار به طور رسمی توسط کمیته ج هانی محیط زیست در سال 1986 در گزارش آینده مشترک ما مطرح شد و در اواسط دهه 1990 بدین ترتیب شکل گرفت که رشد اقتصادی و توسعه ایجتماعی به گونه ای صورت گیرد که سرمایه های زیست محیطی و نیازهای برای نسل آینده را دچار نقصان نسازد. هم اکنون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری بادگیر، معماری پایدار همگام با توسعه ی پایدار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.