سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 805

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SAQZAU02_023

Index date: 9 July 2017

بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی abstract

در سالهای گذشته صنعت ساختمان رو به پیشرفتی ظاهری و حجمی نهاده و مصالح جدید پا به عرصهی رقابت گذاشتهاند. طبق روال چند دههی اخیر با روی کار آمدن هر مصالح جدید و سبک و شیوههای متفاوت در طراحی و اجراء، سیل عظیمی از کارفرمایان و فعالان عرصهیساختمان یدی طویل در اجراء و بکارگیری این مصالح دارند. حال سوال اینجاست که مصالحی همچون سنگ، سرامیک، کامپوزیت و ... برای اقلیماین مرز و بوم مناسب است یا خیر با توجه به اینکه پوسته ی ساختمان یکی از اصلی ترین عوامل انتقال حرارت با محیط بیرون بوده و بیشترین اتلاف حرارتی از جانب پوسته ی یابه عبارتی دیوارهای خارجی ساختمان صورت میگیرد،ساده ترین راهکار مناسب به جهت حفظ گرمای داخل و جلوگیری از اتلاف انرژی درساختمان استفاده از مصالح مناسب و اقلیمی ست که علاوه بر هزینه ی تمام شده ی کمتر، از سهولت اجرا و دردسترس بودن برای عموم افرادبهره مند باشد، در اکثر شهرهای مرکزی و غرب کشور از جمله شهرستان سقز که دارای اقلیمی سرد بوده و یا اختلاف دمای شب و روز به دلیلنبود رطوبت کافی به 51 درجهی سانتی گراد و حتی گاها بیشتر نیز میرسد اهمیت این موضوع دوچندان میشود. هدف از این مقاله تحلیل واکنشهای حرارتی مصالح مورد استفاده در نما و پوسته ی ساختمان و انتخاب مناسب ترین مصالح با توجه به اقلیم ، ظرفیت ذخیره ی گرمایی مصالح ، میزان انتقال حرارت ، سرعت انتقال حرارت و سایر پارامترهای دخیل در بحث انتقال حرارت میباشد.

بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی Keywords:

پوسته ساختمان , آسایش حرارتی , جرم حرارتی , هدایت و سرعت انتقال حرارت , ذخیره حرارت , جنس مصالح , اقلیم کوهستانی , اختلاف دمای شبانه روز

بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی authors

پیمان کریمی

کارشناس ارشد انرژی معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
MCMullan, R. (2007). environmental science in building 6th ed , ...
ed.). دانشگاه بهشتی)صول طراحی معماری همساز با اقلیم در ایران ...
(CBPI), C. b. (2006). The role of thermol moss in ...
balcomb i dougla, d. b. (1984). bossive solar design handbook. ...
Givoni.B. (1998). climote considerdtion i building and urban design. The ...
Gregory, K. M. (2008). Effet of thermol moss on the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی" توسط پیمان کریمی، کارشناس ارشد انرژی معماری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوسته ساختمان، آسایش حرارتی، جرم حرارتی،هدایت و سرعت انتقال حرارت،ذخیره حرارت،جنس مصالح،اقلیم کوهستانی،اختلاف دمای شبانه روز هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای گذشته صنعت ساختمان رو به پیشرفتی ظاهری و حجمی نهاده و مصالح جدید پا به عرصهی رقابت گذاشتهاند. طبق روال چند دههی اخیر با روی کار آمدن هر مصالح جدید و سبک و شیوههای متفاوت در طراحی و اجراء، سیل عظیمی از کارفرمایان و فعالان عرصهیساختمان یدی طویل در اجراء و بکارگیری این مصالح دارند. حال سوال اینجاست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مصالح رایج در پوسته ی ساختمان در اقلیم کوهستانی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.