سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 975

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICONFAAA01_046

Index date: 9 July 2017

باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی abstract

باغ های مصفا، درخت ها، جویبارها و چشمه سارها، از دیرباز مورد دلبستگی ما ایرانیان که محیط زندگی مان خشک و نسبتا کویری می باشد، بوده است. مردم این سرزمین همواره ب طبیعت و گل و سبزه عشق ورزیده اند. هنرمند مسلمان ایرانی همواره سعی دارد به کیفیاتی چون آرامش،صفا،هماهنگی و تعادل که از ویژگی های ذاتی دین اسلام است،دست یابد وچه مکانی مناسب تر از باغ می توان یافت برای تجلی و یادآوری بهشتی که خداوند در قرآن به برگزیدگانش وعده داده است.باغ ایرانی تا کنون از جنبه های مختلفی بررسی و مورد پژوهش بوده است. اما در این مقاله سعی شد با نگاهی دیگر به مضمون باغ ایرانی در نگارگری پرداخته شود و با بررسی معماری و تجزیه و تحلیل اصول معماری در باغ ایرانی و تطبیق آن در نگارگری دوره صفوی، به عمق نگرش هنرمندان این سرزمین که سعی در بازنمایی تمثیلی از بهشت داشتند،بپردارد.

باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی Keywords:

باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی authors

هانیه زاهدی سرشت

کارشناس ارشد صنایع دستی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور واحدشرق تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آژند، یعقوب، تاریخ ایران دوره ی صفویان، پژوهش مبریج، تهران، ...
آژند، یعقوب، مکتب نگارگری تبریز-قزوین و مشهد، تهران، فرهنگستان هنر، ...
بینیون، لورنس، نیکلسون، ج.و. س، گری، بازیل، سیر تاریخ نقاشی ...
پاکباز، رویین، نقاشی ایران از دیروز تا امروز، تهران، نشر ...
خوانساری، مهدی و دیگران، باغ ایرانی بازتابی از بهشت، نشر ...
کن بای، شیلا، نگارگری ایرانی، ترجمه مهناز شایسته فر، تهران، ...
آل ابراهیم دهکردی، صبا، آب در فرهنگ معماری و نگارگری ...
تیموری گرده، سعیده، نظرگاه عنصر اصلی تصویر شده از باغ ...
صالح شوشتری، سمیه، تطبیق شکل درخت در طبیعت با آثار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی" توسط هانیه زاهدی سرشت، کارشناس ارشد صنایع دستی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور واحدشرق تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باغ ایرانی،بهشت،نگارگری ایرانی، دوره صفویان هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 975 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باغ های مصفا، درخت ها، جویبارها و چشمه سارها، از دیرباز مورد دلبستگی ما ایرانیان که محیط زندگی مان خشک و نسبتا کویری می باشد، بوده است. مردم این سرزمین همواره ب طبیعت و گل و سبزه عشق ورزیده اند. هنرمند مسلمان ایرانی همواره سعی دارد به کیفیاتی چون آرامش،صفا،هماهنگی و تعادل که از ویژگی های ذاتی دین اسلام است،دست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.