سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,937

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC02_088

Index date: 9 November 2008

طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک abstract

قبل از استخراج مواد معدنی به روش روباز لازم است که محدوده نهائی معدن به منظور تعیین محل تأسیسات سطحی، دپوی باطله، کارخانه فرآوری، مسیرهای دسترسی و. .. طراحی شود. روش های مختلفی برای طراحی محدوده نهائی استفاده می شود که از میان آنها طراحی بهینه از اهمیت خاصی برخوردار است. الگوریتم های زیادی نظیر روش مخروط شناور، الگوریتم کوروبوف، روش لرچ و گروسمن بر اساس تئوری گراف جهت تعیین محدوده بهینه نهائی در معادن روباز معرفی شده است که هر یک دارای مزایا و معایب خاصی هستند. در این مقاله نحوه تعیین محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک بیان شده است. برای این منظور با استفاده از الگوریتم مذکور دو مدل ارائه شده است: در مدل اول الگوریتم ژنتیک به تنهایی و در مدل دوم ترکیب الگوریتم ژنتیک و مخروط شناور بکار گرفته شده اند. برای بررسی کارائی مدلهای ارائه شده، نتایج آن با نتایج سایر رو شها مقایسه گردیده است. نتایج نشان میدهد که این مدلها جوابهای قابل قبول بدست میآورند

طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک Keywords:

طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک authors

حسین میرزائی نصیرآباد

دانشجوی دکتری معدن، دانشکده مهندسی معدن و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا کاکائی

استادیار دانشکده مهندسی معدن و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
میرزائی نصیرآباد، حسین؛ (1381)؛ "طراحی محدوده نهایی و برنامه ریزی ...
Gordon, S.T; 1996; "Pit Optimisation and Mine Production Scheduling -The ...
Khalokakaie, R, Dowd, P.A, and Fowell, R.J., 2000, _ Windows ...
Denby, B.., and Schofield, D.:; 1994; "Open-Pit Design and Scheduling ...
Denby, B.., and Schofield, D., 1995b; _ Use of Genetic ...
Gordon, S.T; 1996; "Optimisation and Scheduling of Open Pits via ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک" توسط حسین میرزائی نصیرآباد، دانشجوی دکتری معدن، دانشکده مهندسی معدن و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود؛ رضا کاکائی، استادیار دانشکده مهندسی معدن و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محدوده بهینه نهائی، معادن روباز، تئوری گراف لرچ و گروسمن، روش مخروط شناور، الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 19 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1937 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که قبل از استخراج مواد معدنی به روش روباز لازم است که محدوده نهائی معدن به منظور تعیین محل تأسیسات سطحی، دپوی باطله، کارخانه فرآوری، مسیرهای دسترسی و. .. طراحی شود. روش های مختلفی برای طراحی محدوده نهائی استفاده می شود که از میان آنها طراحی بهینه از اهمیت خاصی برخوردار است. الگوریتم های زیادی نظیر روش مخروط شناور، الگوریتم کوروبوف، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی محدوده بهینه نهائی در معادن روباز با استفاده از الگوریتم ژنتیک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.