سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,238

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC02_118

Index date: 9 November 2008

بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد abstract

کارخانه فراوری سرب و روی منصورآباد به منظور تهیه کنسانتره سرب و روی فعالیت می کند. در این کارخانه ترکیبات سرب و روی در چند مرحله توسط سلولهای فلوتاسیون از یکدیگر جدا می شوند. دستگاههایی که در خطوط فلوتاسیون به کار گرفته شده اند سلولهای فلوتاسیون مکانیکی می باشند. با توجه به کارایی پایین این سلولها تحقیقات و آزمایشهای اولیه در زمینه به کار گیری سلول فلوتاسیون ستونی با استفاده از یک دستگاه سلول فلوتاسیون ستونی به ارتفاع 1535 وقطر 74 میلی متر برای جدایش سرب و روی و بهینه سازی پارامترهای آن در مقیاس آزمایشگاهی انجام شد. هدف از این تحقیق بهینه سازی جدایش سرب و روی از یکدیگر در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه بود. لذا از خوراک آماده سازی شده ای که وارد رافر می شد به عنوان خوراک در ستون آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفت. پارامترهای عملیاتی ستون به عنوان متغیر و کارایی جدایش روی به عنوان تابع هدف در نظر گرفته شد. میزان بهینه دبی خوراک، دبی هوا، دبی آب شستشو و عمق کف به ترتیب برابر 0/6 لیتر بر دقیقه، 1 لیتر بر دقیقه، 0/6 لیتر بر دقیقه و 25 سانتیمتر و در این شرایط میزان بهینه کارایی جدایش روی 37/34 درصد بدست آمد.

بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد Keywords:

سرب و روی_ فلوتاسیون ستونی _ کارخانه منصورآباد_ تاگوچی

بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد authors

سید محمد جواد کلینی

استادیار گروه فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس

احمد خدادادی

استادیار گروه فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس

سجاد قلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کلینی، سید محمد جواد؛ بهروزی، کورش، ستون پر عیارسازی مواد ...
P.K. Sen, S.J. Chopra, A.A. Jaipuri , R.K. Gaur and ...
Egan, J.R., fairweather, M.j, W.A.(1988); Application of flotation to lead ...
Jason Pyecha a, Brigitte Lacouture a, Scott Sims a, George ...
Webber, C.B., Bharadwaj, B.P.;Zinc cleaning using column Flotation at Ruttan ...
Taguchi G. (1987), *System of experimental design', Vol. 1, KRAVS ...
Taguchi G. (1987); *System of experimental design, Vol 2, KRAV ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد" توسط سید محمد جواد کلینی، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس؛ احمد خدادادی، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس؛ سجاد قلی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرب و روی_ فلوتاسیون ستونی _ کارخانه منصورآباد_ تاگوچی هستند. این مقاله در تاریخ 19 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2238 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارخانه فراوری سرب و روی منصورآباد به منظور تهیه کنسانتره سرب و روی فعالیت می کند. در این کارخانه ترکیبات سرب و روی در چند مرحله توسط سلولهای فلوتاسیون از یکدیگر جدا می شوند. دستگاههایی که در خطوط فلوتاسیون به کار گرفته شده اند سلولهای فلوتاسیون مکانیکی می باشند. با توجه به کارایی پایین این سلولها تحقیقات و آزمایشهای اولیه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی امکان جایگزینی سلول فلوتاسیون ستونی با سلول مکانیکی در مرحله رافر روی سولفیدی کارخانه منصور آباد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.