سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,211

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU02_106

Index date: 2 August 2017

الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی abstract

برخی از عوامل موثر در ایجاد خطاهای رادیومتری عبارت اند از حساسیت های مختلف سنجنده ها، سمت و ارتفاع خورشید، اثرات توپوگرافی و اثرات جوی. بعضی از خطاهای رادیومتری ایجادشده در ایستگاه های گیرنده زمین برطرف می شود. و پاره ای از آن ها می بایست به وسیله کاربر برطرف گردد. سنجنده های مختلف که بر روی ماهواره ها نصب می شوند، دارای حساسیت های مختلفی هستند مثلا در سنجنده های نوری ازجمله MODIS تصویربرداری به صورتی ایجادمی شود که نواحی حاشیه تصویر در مقایسه با نواحی مرکزی تاریک تر هستند. محوشدگی حاشیه را با استفاده از روابط ریاضی به کمک یک منحنی سایه که با تحلیل فوریه به دست می آید و با استفاده از پارامترهایی مانند زاویه پرتو و مشخصه های عدسی می توان برطرف نمود. پرتوهای خورشید بسته به سمت و ارتفاع آن در برخورد به سطح زمین به طور پراکنده بازتابیده می شوند. این سبب به وجود آمدن اعوجاجاتی مانند روشنایی مختلف در سطح یک تصویرمی شود که اثرات مربوط به آن را نیز می توان به کمک منحنی سایه برطرف نمود. ناهمواری های سطح زمین نیز سبب ایجاد سایه می گردند که اثرات آن رامی توان با استفاده از زاویه بین راستای تابش خورشید و بردار عمود بر سطح زمین تصحیح کرد. در این مطالعه بر الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب برای پهنه های آبی و دریایی مرور می شود.

الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی Keywords:

تصحیح اتمسفری , پهنه دریایی , تصویر ماهواره ای MODIS

الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی authors

فاطمه رضایی

گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مهدی مومی پور

گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسفندیاری، .ع.، فتاحی مقدم، م.، رنگزن، ک، (1392)؛ تصحیح اتمسفری ...
Caccetta, P.A., N.A. Campbell, F. Evans, S.L. Furby, H.T. Kiiveri, ...
Chavez, P.S., 1988. An improved dark-object subtraction technique for atmospheric ...
Forster, B.C., 1984. Derivation of atmospheric correction procedures for Landsat ...
Furby, S.L., and N.A. Campbell, 2001. Calibrating images from different ...
Hall, F.G., D.E. Strebel, J.E. Nickeson, and S.J. Goetz, 1991. ...
Schott, J.R., C. Salvaggio, and W.J. Volchok, 1988. Radiometric Scene ...
Teillet, P.M., 1986. Image correction for radiometric effects in remote ...
Vermote, E.F., D. Tanre, J.L. Beuze, M. Herman, and J.J. ...
Vermote, E.F., D. Tanre, J.L. Deuze, M. Herman, and J.J. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی" توسط فاطمه رضایی، گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر؛ مهدی مومی پور، گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصحیح اتمسفری، پهنه دریایی، تصویر ماهواره ای MODIS هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1211 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برخی از عوامل موثر در ایجاد خطاهای رادیومتری عبارت اند از حساسیت های مختلف سنجنده ها، سمت و ارتفاع خورشید، اثرات توپوگرافی و اثرات جوی. بعضی از خطاهای رادیومتری ایجادشده در ایستگاه های گیرنده زمین برطرف می شود. و پاره ای از آن ها می بایست به وسیله کاربر برطرف گردد. سنجنده های مختلف که بر روی ماهواره ها نصب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوریتم های تصحیح اتمسفری مناسب تصاویر ماهواره ای برای پهنه های دریایی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.