سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,234

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_0770

Index date: 2 August 2017

مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان abstract

در دهه های اخیر بنا به دلایل اقتصادی و زیبایی، تمایل به ساخت ساختمان های بلند مرتبه بیشتر شده است. رفتار غیرخطی هندسی در اینگونه ساختمان ها بمراتب بیشتر بوده به کارگیری روش های تحلیل مرتبه دوم در طراحی این سازه ها مورد توجه طراحان قرار گرفته است. آیین نامه های طراحی ANSI/AISC360 و AISC/SEI7، تا سال 2005 میلادی جهت آنالیز پایداری سازه های فولادی از روش طول موثر استفاده نموده اند. در سال 2005 میلادی روش آنالیز مستقیم و روش مرتبه اول محدود شده به عنوان دو روش معتبر دیگر توسط آیین نامه AISC معرفی شدند. با توجه به انطباق ضوابط آیین نامه مذکور با مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ویرایش سال 1392 در بخش حالت حدی، نیاز به بررسی روش های فوق در این آیین نامه احساس می شود. از این رو در این مقاله سه نمونه ساختمان 2، 3 و 5 طبقه با توجه به روش های مطرح شده در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان و آیین نامه جدید فولاد آمریکا، با نرم افزار ETABS مدلسازی و مورد بررسی قرار گرفتند. و بعد از مقایسه ی نتایج حاصله، مشاهده شد که نتایج بسیار به هم نزدیک می باشد و به نظر می رسد روش تحلیل مستقیم به دلیل نداشتن محدودیت و سهولت استفاده نسبت به روش های دیگر روش ساده تری برای آنالیز سازه می باشد.

مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان Keywords:

مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان authors

میترا منوچهری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، موسسه آموزش عالی بعثت

حامد صفاری

استاد بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ویرایش 1395 ...
Gaiotti, R., Smith, B.S., (1989), ،0P-Delta Analysis of Building Structures? ...
Praznjer, J., and Medina R.A., (2009), ،Evaluation of the Effective ...
Rutenberg, A., (1980), ،A Direct p-Delta Analysis Using Standard Plane ...
Carter, C.J., Geschwinder, L.F., .(2008), ،A Comparison of Frame Stability ...
Nair, SH., R., Mally, J.O., and Hooper J.D., (2011), «Design ...
Yildirim, U..(2009), Assessment of Second-order Analysis Methods Precented in Design ...
AISC (2005), Specification for Structural Steel Building, ANS [/AISC 360-05, ...
AISC (2010), Specification for Structural Steel B ui ld ing, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان" توسط میترا منوچهری، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، موسسه آموزش عالی بعثت؛ حامد صفاری، استاد بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روش تحلیل مستقیم، تشدید لنگرهای خمشی، روش طول موثر، آنالیز پایداری، تحلیل مرتبه دوم هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1234 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر بنا به دلایل اقتصادی و زیبایی، تمایل به ساخت ساختمان های بلند مرتبه بیشتر شده است. رفتار غیرخطی هندسی در اینگونه ساختمان ها بمراتب بیشتر بوده به کارگیری روش های تحلیل مرتبه دوم در طراحی این سازه ها مورد توجه طراحان قرار گرفته است. آیین نامه های طراحی ANSI/AISC360 و AISC/SEI7، تا سال 2005 میلادی جهت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روش های تحلیل سازه های فولادی و لحاظ اثرات مرتبه دوم در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.