سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 712

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_0816

Index date: 2 August 2017

بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی abstract

یکی از روشهای بهسازی لرزه ای قاب های بتن مسلح استفاده از مهاربندهای فولادی می باشد . مهاربندهای معمولی دربرابر نیروهای زلزله عملکرد مناسبی از خود نشان نمی دهند. علت این رفتار نامناسب، کمانش مهاربند در نیروهای فشاریبزرگ است. لذا با جلوگیری از کمانش مهاربند، امکان تسلیم فشاری آن فراهم می گردد. مهاربندهای مقاوم در برابرکمانش در حقیقت نوع جدیدی ازمهاربندی های هم مرکز هستند، که درمقابل کمانش محافظت شده اند. دراین پایان نامهچند نمونه قاب خمشی بتن مسلح موجود با شکل پذیری متوسط که برای بارهای لرزهای برآورد شده براساس استاندارد2800 ویرایش دوم طراحی گردیده اند، مدل سازی شدند . به منظور ارزیابی قاب ها تحت بارهای لرزهای اصلاح شده،مدل ها براساس استاندارد 2800 ویرایش چهارم مجددا بارگذاری لرزهای گردیدند. تحلیل مجدد قابها حاکی از آن استکه نسبت تنش ها در اکثر ستون ها از یک تجاوز کرده است. قاب های بتن مسلح به کمک مهاربندهای فولادی کمانشتاب مقاوم سازی شدند . قاب های مقاوم سازی شده با انجام تحلیل های دینامیکی غیرخطی تحت رکوردهای واقعی زلزلهدر نرم افزار مورد ارزیابی قرار گرفتند. با توجه به معیارهای آیین نامه 2800 در مورد جابه جایی نسبی طبقات، هیچ یکاز قاب های خمشی بتن آرمه به تنهایی پاسخگوی این معیار نبودند. مقاوم سازی سازه ها با مهاربند کمانش تاب باعثگردیده جابه جایی به طور یکنواخت در طبقات توزیع گردیده و در حد مجاز آیین نامه قرار گرفته است.

بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی Keywords:

ارزیابی لرزه ای , جابه جایی نسبی بین طبقات , قاب بتن مسلح متوسط , مهاربندهای کمانش تاب

بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی authors

بابک اکبریان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات بروجرد

محمدرضا گودرزی

استادیار دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سید مصطفی شارع، منصور قلعه نوی، ناصر شابختی؛ «برسی پارامترهای ...
آئین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله استاندارد 2800، ویرایش ...
آئین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله استاندارد 2800، ویرایش ...
مبحث نهم، "طرح و اجرای ساختمان های بتن آرمه"، وزارت ...
مبحث ششم، "بارهای وارد بر ساختمان"، وزارت راه و شهرسازی، ...
M _ E .shemshadin, S .A.Razavi, S _ R. Mirghaderi, ...
of The Art of B uc kl ing -Restrained Braces ...
Chia-Ming Uang, Masayoshi Nakashima؛، steel buckl ing-restrained braced frames?.2004. ...
Mazzoni, S; McKenna, F; Scott, M.H; Fenves, G.L; & Jeremic ...
Design of Buckling -Restrained Braced Frames?, Steel Tips. Seismic؛، (2004) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی" توسط بابک اکبریان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات بروجرد؛ محمدرضا گودرزی، استادیار دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی لرزه ای، جابه جایی نسبی بین طبقات، قاب بتن مسلح متوسط، مهاربندهای کمانش تاب هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 712 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای بهسازی لرزه ای قاب های بتن مسلح استفاده از مهاربندهای فولادی می باشد . مهاربندهای معمولی دربرابر نیروهای زلزله عملکرد مناسبی از خود نشان نمی دهند. علت این رفتار نامناسب، کمانش مهاربند در نیروهای فشاریبزرگ است. لذا با جلوگیری از کمانش مهاربند، امکان تسلیم فشاری آن فراهم می گردد. مهاربندهای مقاوم در برابرکمانش در حقیقت نوع جدیدی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهسازی قاب خمشی بتنی با استفاده ازمهاربند کمانش تاب و بررسی عملکرد لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.