سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,471

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_279

Index date: 19 January 2006

سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی abstract

در سالهای اخیر تلاشهای جدی به منظور توسعه مفهوم اتلاف انرژی به عنوان یک تکنولوژی کاربردی جهت مقابله با زلزله صورت گرفته است. اساس روشهای تحلیل و طراحی امروزی بر مقاومت در برابر بارهای جانبی استوار می باشد. از دیدگاه انرژی نیاز به بازنگری در روشهای فعلی تحلیل و طراحی ضروری می باشد به نحوی که مهندس طراح بایستی توجه خود را بر مدیریت انرژی ورودی به سازه در اثر زمینلرزه متمرکز نماید. سیستم های غیر فعال اتلاف انرژی که میراگرهای خود را بر مدیریت انرژی ورودی به سازه در اثر زمینلرزه متمرکز نماید. سیستم های غیر فعال اتلاف انرژی که میراگرهای فلزی ADAS و TADAS بعنوان یکی از انواع این سیستم ها می باشند، امروزه مورد توجه فراوان قرار گرفته اند. استفاده از این سیستم ها باعث تمرکز اتلاف انرژی در میراگرها شده و در نهایت تقاضای اتلاف انرژی در اعضای اصلی سازه (تیرها، ستون ها ومهاربندها) کاهش می یابد. در این مقاله رفتار سازه های فولادی، مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی مقاوم در برابر زلزله مانند سیستم های CBF، CHEVRON و EBF از دیدگاه انرژی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. بدین منظور ابتدا هر یک از این سیستم های سازه ای بر اساس ضوابط آیین نامه 2800 ایران طراحی شده اند. سپس این سیستم ها با استفاده از نرم افزار DRAIN-2DX تحت زمینلرزه های ElCentro، Hachinohe، Sanfernando و Taft بصورت غیر خطی آنالیز شده اند. نتایج نشان میدهد که با استفاده از این میراگرها می توان اتلاف انرژی را در آنها متمرکز نموده و سهم سایر اعضای سازه ای از اتلاف انرژی را به حداقل رساند.

سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی Keywords:

سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی authors

مسعود سجادی آل هاشم

کارشناس ارشد عمران-سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کرج

علی کیهانی

استادیار گروه عمران، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه صنعتی شاهرود، ش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سجادی آل‌هاشم- سید مسعود، "مقایسه رفتاری و اقتصادی ساختمان‌های فلزی ...
Soong T.T., Dargush G.F.، Passive Energy Dissipation systerss in structural ...
Kelly, J.M., Skinner, R.I. and Heine, A.J., ،Meclanisrs of Energy ...
Stiemer, S.F. and Godden, W.G. and Kelly, J.M., "Experim ertal ...
Whittaker, A., Bertero, V., Alonso, J., and Thompson C., "Earthquake ...
Xia, C. and Hanson, R.D., «JInfluence of ADAS Elemert Parareters ...
Tsai, K.C., Chen, H.W., Hong, C.P., and Su, Y.F., «Design ...
Parkash, V., Powell, G.H. and Filippou, F.C., ،JDRA , N-2DX ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی" توسط مسعود سجادی آل هاشم، کارشناس ارشد عمران-سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کرج؛ علی کیهانی، استادیار گروه عمران، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه صنعتی شاهرود، ش نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتلاف انرژی ، کنترل غیر فعال ، میراگر فلزی ، تحلیل دینامیکی غیر خطی ، مفصل پلاستیک هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر تلاشهای جدی به منظور توسعه مفهوم اتلاف انرژی به عنوان یک تکنولوژی کاربردی جهت مقابله با زلزله صورت گرفته است. اساس روشهای تحلیل و طراحی امروزی بر مقاومت در برابر بارهای جانبی استوار می باشد. از دیدگاه انرژی نیاز به بازنگری در روشهای فعلی تحلیل و طراحی ضروری می باشد به نحوی که مهندس طراح بایستی توجه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سازه های فولادی مجهز به میراگرهای فلزی ADAS و TADAS و سیستم های متداول فولادی از دیدگاه انرژی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.