تهویه طبیعی، سرمایش غیر فعال همرفتی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 824

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICSAU04_1331

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

Abstract:

عواقب مصرف بالای انرژی های تجدید ناپذیر یا فسیلی و فهم آن از این عواقب موجب توجه به توسعه پایدار گردید. یکیاز مهمترین بازتابهای این مقوله توجه خاص به منابع انرژی های تجدید پذیر می باشد این نکته حایز اهمیت است کهمی بایست تولید انرژی را به طرف انرژیهای تجدیدپذیر سوق داد و در واقع گذر از تکنولوژی سخت ،که بر پایهسوخت های فسیلی شکل گرفته به طرف تکنولوژی نرم، مانند آنهایی که با طبیعت سازگار و با اکولوژی برخوردار است، راشامل می شود و در آینده جزء لاینفک و اصلی بازگشت تکنولوژی به سوی طبیعت و همسازی و سازگاری با طبیعتخواهدبود. استفاده از سیستم های غیرفعال توسط پیش بینی های معمارانه و انطباق با شرایط محیطی از اهداف بهینه سازیمصرف انرژی محسوب می گردد. سامانه های خنک کننده غیر فعال در ساختمان برای کنترل افزایش گرما در یکساختمان، با حذف یا کاهش تجهیزات مکانیکی خنک کننده در راستای بهبود آسایش حرارتی بکار می روند قطعا تهویهطبیعی هوا که در این مقاله به آن اشاره شده است، زیر مجموعه ای از سرمایش غیر فعال می باشد ،که در راستایاستفاده از عوامل طبیعی به خنک کردن فضا منجر می شود، و کاربرد راهکارها در این زمینه افراد را در رسیدن به تعادلدر مصرف انرژی های فسیلی یاری می رساند. این تحقیق با تکیه بر روش توصیفی و با مراجعه به تعدادی از مقالاتمعتبر و مطالعه ی کتابخانه ای انجام گرفته است.

Authors

لادن حسینی

کارشناسی ارشد معماری، عضو هیات علمی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن

مرتضی محمدیان دهکردی

کارشناسی ارشد برق و الکترونیک، مسیول واحد مشاوره و هدایت مهارت های حرفه ای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :