سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 533

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_1346

Index date: 2 August 2017

افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی abstract

تاثیر معماری بر روان و روحیات انسانی و کنترل احساسات درونی آدمی به وسیله معماری به عنوان مقوله ای مهم و موثر همیشه مدنظربوده است اما عدم گستردگی اطلاعات در این زمینه و عدم پیگیری معماران در این راستا سبب شده بیشتر مواقع این رابطه مجهول و بیپا سخ بماند. مراکز سالمندی نیز محلی ا ست که قشری خاص از انسانها مدت زمان بسیار زیادی را در آن می گذرانند، خانه ای که فرد باخصوصیات و روحیات خاص در آن قرار می گیرد، معماری خانه ها و دهکده های سالمندان، معماری برای قشری از جامعه است که درخود انگاره ای از تاریخ خانوادگی – سیاسی – اجتماعی – فرهنگی ، آموزشی و تربیتی جامعه خویش را همراه دارند. سالمندان در جامعهبعد از بازنشستگی،به جای لذت از زندگی استراحت وتفریح به افرادی تبدیل میشوند که به دلیل ایجاد احساس ناکارآمدی وترد شدن دچارافسردگی روحی گردیده واین امر تاثیر زیادی در طول عمر مفید آنها وپایین آمدن امید به زندگی در جامعه خواهد داشت. اینگونه افرادبدلیل عدم احساس پذیرش در خانواده خود شان ونداشتن معا شرت اوقات خود را یا در خلوت ویا در پارک ها درکنار افرادی که به لحاظروحی در وضع مناسب تری از خودشان نیستند سپری می کنند.در جهت افزایش امید به زندگی در این قشر عزیزجامعه و دوری جستن آناناز افسردگی وانزوا، بحث سرزندگی را دراین مراکز وافراد بررسی می کنیم .لذا جهت رسیدن به نتایج مطلوبترازروش توصیفی- تحلیلیوگردآوری داده ها استفاده می کنیم هدف کلی از انجام این پژوهش بررسی تاثیر حس سرزندگی بر روال زندگی سالمند وتاثیر بسزای آن برروحیات سالمندان ومراکز سالمندی می باشد.

افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی Keywords:

افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی authors

آزاده داسی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد علوم و تحقیقات خوزستان ،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد اهواز،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران

مصطفی مسعودی نژاد

گروه معماری، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
{1} هاشم نژاد.ه، اسدی بوالواردی.س، بهره گیری از فضای اقامتی ...
{2} پورجعفر، م، تقوایی، ع، ارائه انگاره های محیطی موثربرشکل ...
{3} کشاورز.ا، مولوی.ح، رابطه بین سرزندگی وویژگی های جمعیت شناختی ...
{4} حمید.ن، وطن خواه.م، اثربخشی آموزش مهارتهای کیفیت زندگی به ...
{5} ضرغامی.!، شرقی.ع، ویژگی های محیطی موثر در افزایش کیفیت ...
{6} خستو.م.سعیدی رضوانی.ن.عوامل موثر برسرزندگی فضاهای شهری.نشریه هویت شهر.1389 ...
{7} معتمدی.ع.نقش رویدادهای زندگی درسالمندی موفق.مجله علوم اجتماعی وانسانی دانشگاه ...
{9} نوذری.شعله.مبانی طراحی فضاهای باز محله های مسکونی متناسب باشرایط ...
{10} عابدی. محمود.پیوند نسلها.استاد راهنما ژینت رستمی.پایان نامه کارشناسی ارشد.دانشکده ...
{12} سام آراع.احمدی بنی.ز.بررسی عوامل موثر برموقعیت سالمند در خانواده.مجله ...
{14} هاشم نژاد.ه.حبیبی.ه.نگرشی بر ویژگی ها ومعیارهادرطراحی مسکن سالمندان با ...
{17} AcE-B s20 1 4Seoul(Asian Conference On Env ironment-B ehaviour ...
{18} 6th International Conference On Applied Human Factors and Ergonomics ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی" توسط آزاده داسی، دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد علوم و تحقیقات خوزستان ،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد اهواز،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران؛ مصطفی مسعودی نژاد، گروه معماری، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سالمند، سرزندگی، مراکزسالمندی، دهکده های سالمندی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 533 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تاثیر معماری بر روان و روحیات انسانی و کنترل احساسات درونی آدمی به وسیله معماری به عنوان مقوله ای مهم و موثر همیشه مدنظربوده است اما عدم گستردگی اطلاعات در این زمینه و عدم پیگیری معماران در این راستا سبب شده بیشتر مواقع این رابطه مجهول و بیپا سخ بماند. مراکز سالمندی نیز محلی ا ست که قشری خاص از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش حس سرزندگی وتاثیر آن بر مراکز سالمندی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.