سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,650

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_003

Index date: 18 November 2008

ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی abstract

لوله های مدفون شبکه گاز در برخی از مناطق شهری می توانند در لایه های خاک ماسه ای سست اشباع، مدفون شده باشند. این گونه خاک ها تحت اثر تحریک لرزه ای، دچار روانگرایی شده و عملکرد لوله ها در شبکه به شدت تحت تاثیر قرار می دهند. در تحقیق حاضر، با استفاده از روش بسط داده شده توسط حلبیان و همکاران [1] که در آن با به خدمت گرفتن یک مدل رفتاری برای خاک و با در نظر گرفتن تغییرات فشار آب حفره ای در مدل اجزاء محدود، پدیده ی روانگرایی مدل می شود، رفتار لوله های مدفون فولادی شبکه ی گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور بس از شناسایی نقاط با پتانسیل روانگرایی در منطقه ی شهری در اصفهان، مدل های مناسب لوله و خاک با در نظر گرفتن قطر لوله ها در نواحی با پتانسیل روانگرایی در منطقه شهری اصفهان، مدل های مناسب لوله و خاک با در نظر گرفتن قطر لوله ها در نواحی با پتانسیل روانگرایی، بسط داده شد. رکودهای زلزله ی متفاوتی در هر سه جهت طولی، عرضی و قائم به هر مدل اعمال گردید و در نهایت پاسخ لرزه ای لوله ها با در نظر گرفتن معیارهایی نظیر میزان تنش ها، کرنش ها و تغییر مکان در طول لوله، ارائه گردیده است.

ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی Keywords:

ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی authors

امیر مهدی حلبیان

استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

هادی صیاد پور سی سخت

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده ی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رضایی، م."بررسی رفتار لوله‌های مدفون فولادی تحت اثر روانگرایی با ...
Halabian, A. M. and Hashemolhos seini, H. and Rezaei, M., ...
American Lifeline Alliance, Guideline for the Design of Buried Steel ...
Dimensional Liquefaction Analysis of Offshore Foundations?, Ph.D. Threeء، , (1999) ...
Seed, H. B. (1976) 4Evaluation of soil liquefaction effects on ...
Finn W. D. L., Lee, K. W. and Martin, G. ...
Seed, H. B., and Idriss, I. M., *Analysis of Soil ...
ABAQUS, Finite Element Program Theory Manual (Version 6.5.1), Hibbit, Karlsson ...
B ehbahanifard, M. R., Grondin, G., Elwi, A.E., 4Analysis of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی" توسط امیر مهدی حلبیان، استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان؛ هادی صیاد پور سی سخت، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده ی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانگرایی،مدل رفتاری، لوله‌های مدفون فولادی، فشار آب حفره ای، پاسخ دینامیکی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لوله های مدفون شبکه گاز در برخی از مناطق شهری می توانند در لایه های خاک ماسه ای سست اشباع، مدفون شده باشند. این گونه خاک ها تحت اثر تحریک لرزه ای، دچار روانگرایی شده و عملکرد لوله ها در شبکه به شدت تحت تاثیر قرار می دهند. در تحقیق حاضر، با استفاده از روش بسط داده شده توسط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی شبکه‌ی لوله‌های فولادی مدفون گاز شهری اصفهان تحت اثر روانگرایی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.