سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 626

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MMEE01_139

Index date: 2 August 2017

امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری abstract

امروزه در برخی کشورهای پیشرو از انواع پیلهای سوختی در قالب میکرو CHP برای تولید خانگی برق و حرارت و به جای موتورخانههای فعلی استفاده میشود. این کار ضمن صرفهجویی در سوختهای فسیلی، محیط زیست را هم آلوده نمیکند. از آنجاییکه در کشور ما گاز طبیعی به وفور وجود دارد و میتوان هیدروژن را به راحتی از گاز طبیعی استخراج و در پیلهای سوختی استفاده کرد و همچنین با توجه به اینکه این منبع پاک انرژی به عنوان برق پشتیبان میتواند در ایستگاههای مخابراتی، پتروشیمیها و دیگر مراکز حساس استفاده شود، در این مقاله با استفاده از نرمافزار HOMER به ارزیابی میزان تولید برق با استفاده از انرژیهای نو برای مناطق دور از شبکه یا مناطقی که در آنها سیستم خطوط انتقال دچار مشکلات فراوانی هستند، پرداخته شده است. منطقه سرآقاسید در استان چهارمحال و بختیاری منطقه ی مورد نظر است که با بررسی دو نوع سیستم که در یکی از آنها با استفاده از پیل سوختی با قیمت $ 4080 و سایر انرژیهای نو مانند پنل خورشیدی با قیمت $ 6500 توربین بادی با قیمت $3500 و در دیگری با استفاده از دیزل ژنراتور با قیمت $400 به جای پیل سوختی بررسیها انجام گرفته است. البته لازم به ذکر است که در مورد سیستم دیزل ژنراتور شاهد آلایندگی هوا هستیم که این موضوع در موارد لزوم استفاده از پیل سوختی باید لحاظ گردد.

امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری Keywords:

امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری authors

حامد جعفریان

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

حسین کریمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

پیام احمدی بابادی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

مهدی جهانگیری

هیات علمی گروه مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ The First _ _ _ Engineering 21 مرداد ماه ...
Bezmalinovi, D., Frano Barbir, Ivan Tolj, Techno -economic analysis of ...
Jallouli, Rihab, Lotfi Krichen, Sizing, techno -economic and generation management ...
Lagorse, Jeremy, Damien Paire, Abdellatif Miraoui, Sizing optimization of a ...
Wies, Richard W., Ron A. Johnson, Ashish N. Agrawal, and ...
Sizing of a Hybrid System of Optimal؛ 7. Souissi Ahmed, ...
R. Chedid, H. Akiki, and S. Rahman, ،A Decision Support ...
A. Jalilvand, H. Kord, and A. Rohani, «Design, Control and ...
M ohammad Saad Alam, David W. Gao, *Modeling and Analysis ...
Y Kalinci, A Hepbasli, I Dincer, Techno- economic analysis of ...
F Diab, H Lan, L Zhang, S Ali, An envir ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری" توسط حامد جعفریان، دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران؛ حسین کریمی، دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران؛ پیام احمدی بابادی، دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران؛ مهدی جهانگیری، هیات علمی گروه مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و مکاترونیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اHOMER- سرآقاسید، پیل سوختی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 626 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه در برخی کشورهای پیشرو از انواع پیلهای سوختی در قالب میکرو CHP برای تولید خانگی برق و حرارت و به جای موتورخانههای فعلی استفاده میشود. این کار ضمن صرفهجویی در سوختهای فسیلی، محیط زیست را هم آلوده نمیکند. از آنجاییکه در کشور ما گاز طبیعی به وفور وجود دارد و میتوان هیدروژن را به راحتی از گاز طبیعی استخراج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.