سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,463

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_217

Index date: 18 November 2008

بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک abstract

هدف از این مطالعه، بررسی اثر PI و درصد رس روی پتانسیل روانگرایی ماسه حاوی ریزدانه می باشد. بدین منظور، یک سری آزمایشهای سه محوری مونوتونیک زهکشی نشده فشاری، روی ماسه استاندارد 161 با درصد ریزدانه از 0 تا 30 درصد انجام شد. از دو نوع رس با پلاستیسیته مختلف برای بررسی اثر شاخص خمیری روی رفتار زهکشی نشده و روانگرایی ماسه رسدار استفاده شد. نمونه ها در دو وزن مخصوص خشک 1.45 و 1.5 کیلوگرم بر سانتیمتر مکعب ساخته شده و از دو فشار تحکیمی 100 و 400 کیلوپاسکال برای تحکیم نمونه ها استفاده شد. برای ساخت نمونه ها از روش تراکم مرطوب استفاده شد. با تحلیل نتایج، تاثیر درصد رس و پلاستیسیته روی رفتار زهکشی نشده و روانگرایی مورد ارزیابی قرار گرفت. مشاهده شد که با افزایش اندک درصد رس، نمونه فقط رفتار انقباضی داشته و هیچ تمایلی به رفتار اتساعی از خود نشان نمی دهد در حالی که در ماسه تمیز و ماسه با ریزدانه بالا نمونه بعد از رفتار انقباضی اولیه رفتار اتساعی از خود نشان می دهد. همچنین مشاهده شد که خط حالت بحرانی در فضای e-pי با افزایش درصد رس به سمت پایین حرکت می کند. با افزایش درصد رس به سمت پایین حرکت می کند.

بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک Keywords:

بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک authors

مهدی عابدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

سید شهاب الدین یثربی

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Lade, P. V. and Yamamuro, J. A., (1997), ،Effects of ...
Prakash, S. and Sandoval, J., (1992), "Liquefaction of low plasticity ...
Bouferra, R. and Sharour, I., (20 _ 4), ،Influence of ...
Georgiannou, V. N., Burland, J. B. and Hight, D. W., ...
Ov ando-Shelley, E. and Perez, B. E., (1997), ،:Undrained behavior ...
Gratchev, I. B., Sassa, K., Osipov, V. I., Fukuoka, H. ...
Gratchev, I. B., Sassa K., Osipov V. I. and Sokolov ...
Yang, S. L., Sandven, R. and Grande, L., (2006), :"Instability ...
Naeini, S. A. and Baziar, M. H., (2004), _ of ...
0.Murthy, TG., Loukidis, JA., Carraro, AH., and Salgado, R., (2007), ...
Ishihara, K., Tatsuoka, F. and Yasuda, A S., (1975), ،:Undrained ...
A _ arc on-Guzman _ A., Leonards, G. A. and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک" توسط مهدی عابدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ سید شهاب الدین یثربی، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانگرایی، ناپایداری، ریزدانه خمیری، آزمایش سه محوری، تراکم مرطوب هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1463 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این مطالعه، بررسی اثر PI و درصد رس روی پتانسیل روانگرایی ماسه حاوی ریزدانه می باشد. بدین منظور، یک سری آزمایشهای سه محوری مونوتونیک زهکشی نشده فشاری، روی ماسه استاندارد 161 با درصد ریزدانه از 0 تا 30 درصد انجام شد. از دو نوع رس با پلاستیسیته مختلف برای بررسی اثر شاخص خمیری روی رفتار زهکشی نشده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روانگرایی در ماسه حاوی ریزدانه خمیری با استفاده از آزمایش سه محوری مونوتونیک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.