سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 766

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIAUCONF02_060

Index date: 2 August 2017

بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه abstract

از جمله مزایای سیستم بادبند فولادی، افزایش مقاومت سازه، اعمال وزن کمتر به آن و در مقایسه با دیوار برشی،امکان استفاده از بازشو و پنجره خاص در قاب بادبندی شده، اجرای نسبتا آسان و ساده تر آن می باشد. از آنجاییکه عوامل زیادی در رفتار لرزه ای قاب ها دخیل می باشند، در این تحقیق سعی شده است ساختمان های 5، 10 و 15 طبقه بتنی با استفاده از مهاربندهای V و X ، مهاربندی شده و اثر نسبت طول به ارتفاع دهانه قاب ها بر رفتارلرزه ای آنها مورد بررسی قرار گیرند. برای سازه های موردنظر تحلیل استاتیکی غیرخطی و تاریخچه زمانی انجامشد و زلزله های مورد استفاده جهت تحلیل تاریخچه زمانی، زلزله های بم، زرند و گلباف درنظر گرفته شد. بامهاربندی قاب های بتنی با استفاده از مهاربندهای فولادی می توان تغیرمکان سازه را به میزان قابل توجهی کاهشداد، همچنین در مقایسه عملکرد مهاربندهای V و مهاربندهای X ، میتوان گفت که مهاربندهای X –شکلتغییرمکان سازه را بیشتر کنترل کرده و سازه های دارای مهاربندی ضربدری، جابه جایی کمتری نسبت بهمهاربندی V دارند. با توجه به ضریب رفتار بدست آمده از سازه ها می توان گفت که با افزایش ارتفاع ساختمان،ضریب رفتار سازه کاهش می یابد و همچنین با کاهش نسبت طول به ارتفاع دهانه قاب، ضریب رفتار سازه نیز کاهش مییابد به طوری که در سازههای پنج طبقه با کاهش این نسبت از 1.67 به 1.33 ضریب رفتار سازه در سازه های بدون مهاربندی 18%، در سازه های با مهاربندی V؛ 15% به 1.33 ضریب رفتار سازه در سازه های بدون مهاربندی 18%، در سازه های با مهاربندی V؛ 15% و در سازه های مهاربندی ضربدری 11% کاهش ملاحظه می شود. در سازههای ده طبقه این میزان کاهش به ترتیب برابر، 6%، 19% و 27% و برای سازه های پانزده طبقه نیز کاهش مذکور به ترتیب برابر 15%، 21% و 23% می باشد.

بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه Keywords:

بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه authors

روح الله فرضی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی

عطاء الله حاجتی مدارایی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی

رحمت مدندوست

دانشیار دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زهرائی، سیدمهدی و رحامی، حسین و بصیرت، احسان، "بررسی رفتار ...
قدرتی امیری غلامرضا، غلامرضاتبار ابوالفضل، رضویان امریی سیدعلی، " ارزیابی ...
توماس، ونک، 1392، " مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌ها، راهکارها و نمونه‌های ...
مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی-آیین نامه طراحی ساختمان‌ها در ...
دستور العمل بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌های موجود- نشریه360 سازمان مدیریت و ...
Ghaffarzadeh, H., Maheri, M.R., "Cyclic Tests on the Internally Braced ...
Youssef, M. A., Ghaffarz adeh, H., Nehdi, M., "Seismic Performance ...
Maheri, M.R. _ Ghaffarzadeh, H. _ "Connection overstrength in steel-braced ...
FEMA 414, Designing for Earthquakes, a Manual for Architects, December ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه" توسط روح الله فرضی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی؛ عطاء الله حاجتی مدارایی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی؛ رحمت مدندوست، دانشیار دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی در عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه بتنی، مهاربندی فولادی، مهاربند V ، مهاربند X (ضربدری)، کاهش ضریب رفتار هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 766 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از جمله مزایای سیستم بادبند فولادی، افزایش مقاومت سازه، اعمال وزن کمتر به آن و در مقایسه با دیوار برشی،امکان استفاده از بازشو و پنجره خاص در قاب بادبندی شده، اجرای نسبتا آسان و ساده تر آن می باشد. از آنجاییکه عوامل زیادی در رفتار لرزه ای قاب ها دخیل می باشند، در این تحقیق سعی شده است ساختمان های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عملکرد لرزه ای مهاربندهای فولادی V - شکل و X - شکل در مقاوم سازی سازه های بتن آرمه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.