سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ATTITTDE02_172

Index date: 2 August 2017

مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS abstract

برآورد سیلاب در طرح های آبخیزداری و منابع طبیعی از اهمیت خاصی برخوردار است، به خصوص در پروژه های مکانیکی سلامت و بقای هرگونه ساختمان و سازه های احداث در گرو داشتن اطلاعات درستی از وضعیت دبی اوج و سیلاب های حوزه میباشد. در این تحقیق جهت مطالعه سیل خیز ی زیر حوزههایآزادبر از مدل سازی درGIS Arc ،GeoHMS-HEC و HMS-HEC استفاده گردید . نتایج تحقیق نشان داد که استفاده و تحلیل دادههای ایستگاههای آبسنجی که بهطور مستقیم دادههای جریان رودخانه را به طورروزانه اندازه گیری می کنند در مقایسه با سا یر روشهای برآوردی از نتا یج مطلوبتری برخوردارند. نتا یجتحلیل دبی اوج سیلاب یا ستگاه آبسنجی سایر (که معرف حوزه و نزدیکترین یا ستگاه دارای آمار به حوزه مطالعاتی آزادبر می باشد) نیز به همراه نتا یج سایر روش ها نشان داد که مقادی ر حاکی از برآور د بالایسیلاب به روشهای مک مت، استدلالی و مدل HMS-HEC می باشد، بنابرا ین نتایج این سه روش برایحوزه آزادبر قابل استفاده و مقبول نمیباشد. روش هیدروگراف واحد هم دب ی را بسیار بالا برآورد کرده است که مورد قبول نمی باشد. از بین سه روش فولر دیکن و کریگر، با تو جه به بازد ید میدانی در نظر گرفتن دبی اوج سیلاب ایستگاه آبسنجی سیرا و مقایسه نتایج با سا ری روش ها، استفاده از نتایج حاصل از روشفولر برای آزادبر پیشنهاد میگردد. بنابراین دبی اوج سیلاب حاصل از روش فولر برای سایر بخش به ها ویژه برای بخش طراحی سازههای مو رد نیاز حوزه آزادبر توصیه میگردد.

مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS Keywords:

مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS authors

مجید رحمانی

رییس مطالعات و کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز

مجید کاظم زاده

دانشجوی دکتری علوم و مهندسی آبخیزداری - آب دانشگاه تهران

حامد فرضی

مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز

اصغر بیات

معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهدوی، محمد.، 1386، هیدرولوژی کاربردی، جلد 1 و 2، انتشارات ...
علیزاده، امین.، 1384، اصول هیدرولوژی کاربردی، انتشارات آستان قدس رضوی ...
نجمایی، محمد.، 1369، هیدرولوژی مهندسی، جلد 1 و2، انتشارات دانشگاه ...
صدقی، حسین.، 1363، اصول مهندسی هیدرولوژی، جلد 2، نشریه شماره ...
صفوی، حمیدرضا.، 1388، هیدرولوژی مهندسی، ویرایش دوم. انتشارات ارکان دانش. ...
کارآموز، محمد. و عراقی نژاد، شهاب. هیدرولوژی پیشرفته، 1389، انتشارات ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS" توسط مجید رحمانی، رییس مطالعات و کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ مجید کاظم زاده، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی آبخیزداری - آب دانشگاه تهران؛ حامد فرضی، مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ اصغر بیات، معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیل، مدلسازی، آزادبر، هیدروگراف، خسارت هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 480 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برآورد سیلاب در طرح های آبخیزداری و منابع طبیعی از اهمیت خاصی برخوردار است، به خصوص در پروژه های مکانیکی سلامت و بقای هرگونه ساختمان و سازه های احداث در گرو داشتن اطلاعات درستی از وضعیت دبی اوج و سیلاب های حوزه میباشد. در این تحقیق جهت مطالعه سیل خیز ی زیر حوزههایآزادبر از مدل سازی درGIS Arc ،GeoHMS-HEC و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه سیلخیزی زیر حوزههای آزادبر با استفاده از مدل سازی در HEC-HMS و HEC-GeoHMS ،Arc GIS با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.