سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,408

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_372

Index date: 18 November 2008

بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی abstract

یکی از اجزای مهم و تأثیر گذار بر رفتار ساختمان ها، دیافراگم ها می باشد. دیافراگم های صلب، مقاومت و سختی کافی برای توزیع نیروها بین اجزای قائم باربر جانبی دارند؛ ولی دیافراگم های انعطاف پذیر نمی توانند به خوبی نقش خود را بعنوان توزیع کننده نیروهای جانبی ایفا کنند و بارهای جانبی را متناسب با سختی و مقاومت خود توزیع می نماید. یکی از دیافراگم های رایج در کشور، سقف طاق ضربی می باشد که طبق تعاریف، یک دیافراگم انعطاف پذیر محسوب می شود. مشاهدات زلزله های گذشته نشان داده است این سقف در باربری جانبی دارای ضعف های عمده ای می باشد و بر این اساس، راهکارهایی برای بهسازی رفتار لرزه ای این سقف در مراجع مختلف پیشنهاد شده است ولی مطالعات آزمایشگاهی و عددی محدودی در زمینه شناسایی رفتار سقف طاق ضربی مورد آزمایش قرار می گیرد و مقاومت برشی و مشخصات دینامیکی این دیافراگم مورد بررسی قرار می گیرد. بدین منظور، سقف طاق ضربی سنتی به همراه دو راهکار مطرح برای بهسازی آن شامل تسمه کشی قطری در زیر سقف و تعبیه تیر فرعی داخل سقف مورد آزمایش قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد سقف های طاق ضربی موجود دارای مقاومت برشی کم و انعطاف پذیری بالا می باشند؛ تسمه کشی قطری می تواند بعنوان یک راهکار عملی علاوه بر افزایش مقاومت سقف، سختی درون صفحه سقف را تا حد مطلوبی افزایش دهد. گزینه تعبیه تیر فرعی، با فرضیات در نظر گرفته شده برای اجرا آن، تاثیر قابل قبولی در افزایش مقاومت سقف نشان می دهد.

بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی Keywords:

بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی authors

علیرضا میر جلیلی

دانشجوی دکتری سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

حمزه شکیب

استاد گروه سازه و زلزله، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، ته

علی مزروعی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور مرکز تحقیقات ساختمان مسکن، تهر

محمودرضا ماهری

استاد بخش راه و ساختمان، دانشکده هندسی، دانشگاه شیراز، شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین نامه طراحی ساختمانها دربرابر زلزله(استاندارد 2800 ایران)، ویرایش سوم، ...
دستورالعمل بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود، سازمان مدیریت و برنامه ...
دستورالعمل تحلیل آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای ساختمانهای بنایی، ...
دستورالعمل تحلیل آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای ساختمانهای بنایی ...
ماهری محمودرضا، طراحی لرزه ای و اجرای دالهای طاق ضربی، ...
مطالعه آزمایشگاهی رفتار تحلیل دینامیکی ساختمانهای آجری دو طبقه تحت ...
بررسی ضعف عملکرد سقفهای طاق ضربی؛ پایان نامه کارشناسی ارشد ...
Maheri M.R، . Rahmani H. Static and seismic design of ...
Paquette J، Bruneau M. P seudo -dynamic testing of unreinforced ...
Kim SC، White DW. Nonlinear analysis of a one-story low-rise ...
Tianyi Yi. Experimental investigation and numerical simulation of an unreinforced ...
Moon F.L، Seismic strengthening of low-rise unreinforced masonry structures with ...
ASCE 3 1-03-Seismic evaluation of exiting building، American society of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی" توسط علیرضا میر جلیلی، دانشجوی دکتری سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران؛ حمزه شکیب، استاد گروه سازه و زلزله، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، ته؛ علی مزروعی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور مرکز تحقیقات ساختمان مسکن، تهر؛ محمودرضا ماهری، استاد بخش راه و ساختمان، دانشکده هندسی، دانشگاه شیراز، شیراز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهسازی، دیافراگم، انعطاف پذیر، طاق ضربی،ارزیابی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4408 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از اجزای مهم و تأثیر گذار بر رفتار ساختمان ها، دیافراگم ها می باشد. دیافراگم های صلب، مقاومت و سختی کافی برای توزیع نیروها بین اجزای قائم باربر جانبی دارند؛ ولی دیافراگم های انعطاف پذیر نمی توانند به خوبی نقش خود را بعنوان توزیع کننده نیروهای جانبی ایفا کنند و بارهای جانبی را متناسب با سختی و مقاومت خود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی روشهای بهبود رفتار سقفهای طاق ضربی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.