سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,614

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_557

Index date: 18 November 2008

بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف abstract

این مقاله اثر بازشو در سطوح مختلف عملکرد دیوارهای برشی را در سیستم سازه ای دوگانه مورد بررسی قرار داده است. وجود بازشو به دلیل ملاحظاتی همچون ضرورت های معماری موجب کمتر شدن سطح مؤثر مقاوم در برابر برش شده و ممکن است موجب ناکارآمدی سیستم سازه ای در تأمین سختی جانبی مورد نیاز طراحی شود، به طوری که حتی محدودیت تغییر مکان جانبی طبقات الزامات آیین نامه را برآورده نسازد. در نتیجه بازشوها می توانند اثر قابل ملاحظ های در رفتار لرزه ای داشته باشند. لذا، در این مقاله با انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی افزاینده، منحنی ظرفیت، سطح عملکرد و نقطه هدف 12 سازه انتخابی بر اساس طیف تقاضای استاندارد 2800 و UBC-1997 مقایسه شدند. نتایج حاکی از آن است که برای سازه های بیشتر از 10 طبقه و با بازشوهای بیش از 10 % که تیرهای همبند نسبتاً عمیقی دارند، در صورت قبول معیارهای پذیرش بر اساس دوران خمیری مطابق با دستورالعمل به سازی و نه معیار کلی FEMA-356، نمی توان سطح عملکرد ایمنی جانی را که مطلوب آیین نامه است، تأمین کرد. در حالی که، برای سازه های با تیرهای همبند کم عمق، هر چند که جابجایی نقطه هدفشان نسبت به سازه های با بازشوی نوع دیگر بیشتر است، اما معیارهای پذیرش سطوح عملکردیشان نیز دیرتر اتفاق می افتد و در نتیجه حتی با وجود 20 % بازشو در هر پانل دیوار برشی، می توان ایمنی جانی ساکنین را تأمین نمود. با این حال از نظر طرح لرزه ای شرایط مناسبی را ندارند.

بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف Keywords:

بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف authors

عباسعلی تسنیمی

دانشیار گروه سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

کیارش کاشانی جو

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله (استاندارد ...
دستورالعمل بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود و تفسیرآن، 1381، ...
- آیین نامه بتن ایران(آبا)، سازمان مدیریت و برنامه ریزی ...
UBC, 1997, Uniform Building Code, International Conference of Building Officials, ...
Federal Emergency Management Agency (FEMA), 2000, "Prestandard and COmmentary for ...
R. E. Valles1, A. M. Reinhorn2, S. K. Kunnath3, C. ...
Computers & Structures Inc., "ETABS 2000 Structural Program" , version ...
Applied Technology Council, ATC-40, 1997, Seismic Evaluation & Retrofit of ...
Improvement of Nonlinear Static Seismic Analysis Procedures (FEMA 440), June, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف" توسط عباسعلی تسنیمی، دانشیار گروه سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران؛ کیارش کاشانی جو، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سطح عملکرد، دیوار برشی، بارافزون، بازشو، جابجایی نسبی طبقات هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1614 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله اثر بازشو در سطوح مختلف عملکرد دیوارهای برشی را در سیستم سازه ای دوگانه مورد بررسی قرار داده است. وجود بازشو به دلیل ملاحظاتی همچون ضرورت های معماری موجب کمتر شدن سطح مؤثر مقاوم در برابر برش شده و ممکن است موجب ناکارآمدی سیستم سازه ای در تأمین سختی جانبی مورد نیاز طراحی شود، به طوری که حتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار دیوارهای برشی بتنی همبسته در سطوح عملکردی مختلف با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.