تحلیل و مقایسه ساختار گوناگون سیم پیچی هیبریدی و سیم پیچی کمکی در راستای حصول نقطه کار مناسب از نظر کاهش توامان شار پراکندگی، جریان هجومی و تلفات
Publish place: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 605
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF04_131
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
Abstract:
عمده ترین منبع تولید شار پراکندگی در شبکه، ترانسفورماتور ها می باشند. نگرانی های زیادی پیرامون اثرات میدان الکترومغناطیسی بر سلامت افراد و تاثیر نامطلوب آن بر اجزاء سیستم های الکتریکی منجر گردیده تا موضوع کاهش آن، موضوع مهمی تلقی شده و در این بین روش های مختلف شیلدینگ از اهمیت خاصی برخوردار باشد. از سوی دیگر یکی از آسیب هایی که در راه اندازی و کارکرد ترانسفورماتورها ایجاد می شود، جریان هجومی است که تاثیر نامطلوبی بر ترانسفورماتور در راه اندازی های مکرر و همچنین عملکرد سیستم های حفاظتی ترانسفورماتور و سایر اجزای شبکه می گذارد. اعمال روش شیلدینگ و تغییر ضریب توزیع سیم پیچی می تواند باعث کاهش همزمان شار پراکندگی، تلفات و جریان هجومی گردد. در این مقاله تحقیق بر روی 6 نمونه ترانسفورماتور با قدرت کم و با ساختار مختلف سیم پیچی صورت گرفته و ضمن بدست آوردن شکل موج جریان هجومی و شدت میدان مغناطیسی، تلفات نیز اندازه گیری و درپایان نتایج بدست آمده با یکدیگر مقایسه شده و حالت بهینه در کاهش همزمان هر سه پارامتر انتخاب شده است.
Keywords:
Authors
ابراهیم رحیمی
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
سودابه سلیمانی
دانشیار گروه مهندسی برق، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
فرامرز فقیهی
استادیار گروه مهندسی برق، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :