سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,619

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HPCONF01_093

Index date: 2 August 2017

اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش abstract

هدف اصلی در این مقاله نقش دانشگاه فرهنگیان در یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش است. با توجه به اینکه یادگیری سازمانی در تولید، تکمیل و ساماندهی دانش کارکنان یک سازمان نقش اساسی دارد؛ دانشگاه فرهنگیان بعنوان یک مجموع علمی می تواند با استفاده از توان بالای علمی و پژوهشی خود که با استفاده از استادان برجسته ای که بیشتر آنها از بطن و متن آموزش و پرورش می باشند، نقش ارزنده ای ایفا نماید. دانشگاه فرهنگیان که وابسته به نهاد مهمی همچون آموزش و پرورش است، یکی از نهادهای مهم اجتماعی است که در پیشرفت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه بیشترین نقش را داراست؛ اکثر اندیشمندان و صاحب نظران آن را زیر بنای رشد و توسعه می دانند. پیشرفت و ترقی جوامع انسانی در گرو تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص جهت اداره مطلوب بخش های مختلف بوده و جوامعی که در این خصوص تلاش بیشتری داشته اند، نتایج موفقیت آمیزی را در حرکت پر شتاب توسعه اقتصادی و اجتماعی کسب نموده اند. نقش دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش، فقط تعلیم دروس، انتقال میراث فرهنگی نسل های گذشته به نسل جدید و پرورش قوای ذهنی دانش آموزان نیست؛ بلکه فراتر از آن ها، رشد و پرورش دانش آموزان در ابعاد جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی و اخلاقی از اهداف اصلی نظام آموزش و پرورش محسوب می شود. با توجه به اهداف مذکور، مسوولیت و رسالت دستگاه آموزش و پرورش در دانشگاه فرهنگیان، بیش از پیش سنگین تر و حساس تر شده و ضرورت انجام اصلاحات اساسی در ساختار، برنامه ها و روش های آموزشی و پرورشی آن اجتناب ناپذیر است. در این میان، ایجاد تحول در نظام تربیت معلم را باید پیش نیاز تحقق هر نوع تحول در نظام آموزشی دانست؛ لذا به نظر می رسد که دانشگاه فرهنگیان، نخست با انجام اصلاحاتی در تربیت معلم، می تواند گام های اساسی را در ایجاد تحولات در نظام آموزشی بر دارد. همچنانکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایران راهکار استقرار نظام ملی تربیت معلم و راه اندازی دانشگاه فرهنگیان با رویکرد آموزش تخصصی و حرفه ای تربیت محور توسط وزارت آموزش و پرورش با همکاری دستگاه های ذیربط به منظور باز مهندسی سیاست ها و باز تنظیم اصول حاکم بر برنامه درسی تربیت معلم با تاکید بر کارورزی و انطباق سطح شایستگی های حرفه ای معلمان در سطح ملی و جهانی با مقتضیات الگوی برنامه درسی در نظام تعلیم و تربیت و طراحی سیاست های مناسب برای ارتقای شیوه های جذب، تربیت و نگهداشت معلمان در آموزش و پرورش پیشنهاد شده است.(سند تحول بنیادین ، 1390 ، ص 26 ).به اعتقاد نگارنده اکنون که به حول و قوه الهی و عنایت مسوولان نظام جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه فرهنگیان که با اهداف تامین و تربیت معلمان، مدیران، مربیان، کارکنان و پژوهشگرانی متعهد، ارتقای شایستگی های عمومی، تخصصی و حرفه ای منابع انسانی، تسهیل فعالیت های آموزشی و پرورشی در تلفیق علم و دین و مشارکت در نهضت تولید علم، ایجاد تحول و نوآوری در نظام تربیت معلم کشور، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت های منابع انسانی و رصد کردن تحولات نظام های تربیت معلم و بالاخره تحولات علمی در حوزه آموزش و پرورش راه اندازی شده، می تواند با تکیه بر ظرفیت های بالای موجود، نقش بسیار مهمی در انجام اصلاحات آموزشی و پرورشی در نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور ایفا نماید.

اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش Keywords:

اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش authors

رامین رحیمی

دانشجو کارشناسی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان واحد شهید رجایی، تربت حیدریه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تیزرو، علی، (1381)، سازوکارهای یادگیری در سازمان های یادگیرنده، مجله ...
جعفری مقدم، سعید، (1381)، فرآیند مدیریت دانش از یادگیری سازمانی ...
خانعلیزاده، رقیه، کردنائیج، اسداله، فانی، علی اصغر و مشبکی، اصغر، ... [مقاله ژورنالی]
خانعلیزاده، رقیه، (1387)، بررسی تاثیر یادگیری سازمانی بر توانمند سازی ...
دفت، ریچارد.ال، (1385)، ترجمه دکتر علی پارساییان و دکتر سید ...
رهنورد، فرج‌الله، (1378)، یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده، مجله مدیریت ...
شریفی، اصغر و اسلامیه، فاطمه، (1387)، بررسی رابطه-ی میان یادگیری ...
شفی، آرزو، (1385)، بررسی رابطه توانمندسازی کارکنان و یادگیری سازمانی ...
شکوهی، غلامحسین، (1378)، مبانی و اصول آ.پ، مشهد، انتشارات آستان ...
علامه، سید محمد و مقدمی، مهدی، (1387)، رابطه میان یادگیری ...
قربانی زاده، وجیه الله، (1387)، یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده، ...
مارکوات، مایکل، (1385)، ایجاد سازمانهای یادگیرنده، (ترجمه محمد رضا زالی)، ...
مرادی فراهانی، عباس، (1388)، تاثیر استقرار استانداردهای ایزو _ 900 ...
میراسماعیلی، الهام، (1386)، سنجش سطح قابلیت های یادگیری سازمانی در ...
نادری-خورشیدی، علیرضا، (1381)، طراحی و تدوین الگوی توسعه قابلیت یادگیری ...
ناظم، فتاح، (1387)، یادگیری سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی، فصلنامه ...
وکیلیان، منوچهر، (1378)، تاریخ آ.پ در اسلام و ایران، تهران، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش" توسط رامین رحیمی، دانشجو کارشناسی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان واحد شهید رجایی، تربت حیدریه، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یادگیری سازمانی، دانشگاه فرهنگیان، سازمان هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8619 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی در این مقاله نقش دانشگاه فرهنگیان در یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش است. با توجه به اینکه یادگیری سازمانی در تولید، تکمیل و ساماندهی دانش کارکنان یک سازمان نقش اساسی دارد؛ دانشگاه فرهنگیان بعنوان یک مجموع علمی می تواند با استفاده از توان بالای علمی و پژوهشی خود که با استفاده از استادان برجسته ای که بیشتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اهمیت دانشگاه فرهنگیان در نظام یادگیری سازمانی وزارت آموزش و پرورش با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.