Year: 1388
Publish place: 8th International Congress on Civil Engineering
COI: ICCE08_800
Language: PersianView: 6,240
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با افزایش جمعیت و نیاز روزافزون به منابع آب، استفاده مجدد از پساب تصفیه خانهها، به عنوان منابع جدید آب، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. فاضلابهای خانگی به دو دسته تقسیم میشوند: دسته اول جریان فاضلاب ناشی از آشپزخانه، لباسشویی، حمام و دستشویی میباشد که در مجموع آنها را فاضلاب خاکستری مینامند. دسته دوم جریان فاضلاب ناشی از توالتها است که فاضلاب سیاه نامیده میشود. طبق نمونهگیریهای انجام شده، فاضلاب خاکستری حدود 62 درصد از کل مصرف آب خانگی را تشکیل میدهد. به علت آلودگی کمتر فاضلاب خاکستری بخصوص از نظر میزان مواد معلق و میزان کلیفرمهای آن نسبت به فاضلاب سیاه، میتوان نسبت به جمعآوری و تصفیه فاضلاب خاکستری در سطح خانگی اقدام نمود و از پساب آن به عنوان یک منبع جهت مصارف خانگی که در تماس مستقیم با انسان نیستند، مثل آبیاری و سیفون توالت، مجدداً استفاده کرد. این مساله به عنوان یکی از مقاصد اجرایی ساختمانهای سبز و در زمینه توسعه شهری پایدار بیان شده است. با توجه به اینکه بررسی بر روی سیستمهای تصفیه فاضلاب خاکستری در محدوده خانگی و مقایسه کیفیت پساب خروجی از سیستم مذکور در ایران، تاکنون به طور جامع انجام نشده است، هدف از این تحقیق، طراحی و ساخت سیستم بازیافت فاضلاب خاکستری جهت بررسی میزان توانایی این سیستم در رساندن کیفیت پساب تصفیه شده خروجی به حد استانداردهای موجود برای مصارف غیر شرب نامبرده در ایران میباشد. در این تحقیق، جمعآوری فاضلاب خاکستری در سطح 8 خانه مسکونی با جمعیتهای مختلف 2 تا 6 نفره، به مدت 40 روز در هر خانه، انجام گردید. سیستم تصفیه شامل یک تانک ورودی اولیه، فیلتر آشغال گیر، مخزن تنظیم دبی، فیلتر ماسهای، محفظه ضد عفونی با اشعه ماوراءبنفش و تانک ذخیره نهایی می باشد. آزمایشهای متعددی شامل تعیین مقادیر کدورت، TSS ،BOD ،COD و Total coliform، به منظور تعیین کیفیت فاضلاب خاکستری در مراحل مختلف تصفیه انجام شد. نتایج حاصل نشانگر توانایی سیستم مذکور در کاهش قابل توجه آلودگی فاضلاب خاکستری می باشد.
Keywords:
ساختمانهای سبز، فاضلاب خانگی، فاضلاب خاکستری، فاضلاب سیاه،توسعه پایدار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62847/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زمانی، سیما و تائبی، امیر،1388،بازیافت فاضلاب خاکستری و بررسی کیفیت پساب تصفیه شده جهت استفاده مجدد در سطح خانگی در راستای توسعه پایدار منابع آب کشور،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62847
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، زمانی، سیما؛ امیر تائبی)
برای بار دوم به بعد: (1388، زمانی؛ تائبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بازیافتفاضلاب خاکستری جهتاستفاده مجدد ، در راستای توسعه پایدار منابع آب کشور (مطالعه موردی سایتجام جم)(1392)
- مدیریت فاضلاب خانگی در محل تولید از طریق تفکیک اجزا و تصفیه در جای آن(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 Paper استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش های جداسازی و تصفیه آلاینده های موجود در آب خاکستری جهت استفاده مجدد
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی کیفیت آب خاکستری در جهت استفاده مجدد از آن
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
- مشخصه سازی کمیت و کیفیت فاضلاب خاکستری و ساخت سیستم تصفیه آن جهت استفاده مجدد در ساختمانهای سبز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.