سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روشهای شروع حفاری در دستگاه‌های تمام مقطع سپردار

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,220

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITC08_065

Index date: 22 November 2008

مقایسه روشهای شروع حفاری در دستگاه‌های تمام مقطع سپردار abstract

برای شروع حفاری با دستگاه‌های TBM سپردار نیاز به تکیه‌گاهی وجود دارد که رینگ‌های اولیه سگمنت به آن تکیه کرده و امکان تامین نیروی جلو برنده، از طریق جک‌های ماشین و اعمال عکس‌العمل آن به دستگاه، بوجود آید. این امر زمانی امکان‌پذیر می‌باشد که سازه تکیه‌گاه، توانایی مقاومت و ایستایی در برابر نیروی اعمال شده توسط جک‌ها را داشته باشد. روش معمول برای ایجاد تکیه‌گاه شروع حفاری،‌استفاده از سازه‌ای به نام Push Frame می‌باشد. در روشی دیگر، به کمک چیدمان خاصی از قعطات پیش ساخته بتونی به یک سازه پایدار رسیده که ماشین حفار می‌تواند با تکیه به آن عمل حفاری را انجام دهد. شیوه های دیگری نیز که عمدتاً حالتهای ترکیبی دارند بکار گرفته می شوند. در این روشها ابتدا جبهه کار به صورت دستی یا نیمه مکانیزه حفاری می شود، سپس دستگاه وارد این تونل شده، با سگمنت گذاری آنرا طی کرده و حفاری را آغاز می کند. شناخت و تحلیل روشهای مختلف، ما را در انتخاب شیوه مناسب یاری خواهد نمود.

مقایسه روشهای شروع حفاری در دستگاه‌های تمام مقطع سپردار authors

محمد خسروتاش

مدیریت عامل مهندسین مشاور تونل راد، تهران

مهران خسروتاش

مدیریت واحد خدمات فنی تونل و معادن، مهندسین مشاور تونل راد، تهران

شهاب کاتبی

کارشناس دفتر فنی مهندسین مشاور تونل راد، تهران

نیما نبیری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردکان، یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
علامیر، پویا، ایزدی، احمد رضا، جمشیدی، حامد، ستوده، علیرضا، خسروتاش، ...
Nguyen Duc Toan. (2006), ' TBM and Lining Essential Interfaces? ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روشهای شروع حفاری در دستگاه‌های تمام مقطع سپردار" توسط محمد خسروتاش، مدیریت عامل مهندسین مشاور تونل راد، تهران؛ مهران خسروتاش، مدیریت واحد خدمات فنی تونل و معادن، مهندسین مشاور تونل راد، تهران؛ شهاب کاتبی، کارشناس دفتر فنی مهندسین مشاور تونل راد، تهران؛ نیما نبیری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردکان، یزد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2220 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای شروع حفاری با دستگاه‌های TBM سپردار نیاز به تکیه‌گاهی وجود دارد که رینگ‌های اولیه سگمنت به آن تکیه کرده و امکان تامین نیروی جلو برنده، از طریق جک‌های ماشین و اعمال عکس‌العمل آن به دستگاه، بوجود آید. این امر زمانی امکان‌پذیر می‌باشد که سازه تکیه‌گاه، توانایی مقاومت و ایستایی در برابر نیروی اعمال شده توسط جک‌ها را داشته باشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روشهای شروع حفاری در دستگاه‌های تمام مقطع سپردار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.