سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,069

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEIC02_051

Index date: 24 November 2008

مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک abstract

ظهور و رشد بی نظیر اینترنت و وب در دهه های اخیر باعث شده است کاربردهای مختلف این تکنولوژی ها در زندگی روزمره بشری تاثیرات مثبت فراوانی داشته باشند. یکی از این موارد تاثیرگذار آموزش الکترونیک بوده است. آموزش الکترونیک می تواند به نوعی پدید آورنده عدالت در آموزش باشد تا تمام افراد جامعه فارغ از موقعیت مکانی و زمانی به تحصیل علم بپردازند. داده کاوی از شاخه هایی است که به وسیله شخصی سازی، می تواند در راستای افزایش کیفی سیستم های آموزش الکترونیک تاثیر بی بدیلی داشته باشد. هدف از داده کاوی استخراج دانش از مجموعه داده های بزرگ است و در این مقاله نیز به بررسی نحوه استفاده از داده کاوی در افزایش کیفیت سیستم های آموزش الکترونیک پرداخته شده است. در این مقاله ، پیش گویی نتیجه تحصیلی کاربران سیستم آموزش الکترونیک را با استفاده از روش های یادگیری ماشین، انجام داده ایم که روش های درخت تصمیم ، شبکه های عصبی ، الگوریتم بیز و رگرسیون منطقی مورد استفاده ما واقع شده اند که روش رگرسیون منطقی با 80.966 درصد بیشترین دقت پیش گویی را در میان روش های استفاده شده داشته است. روش های درخت تصمیم و بیز ساده نیز دقت مشابه 80.113 درصد را داشته اند و در رده بعدی نیز شبکه عصبی 79.261 درصد کمترین دقت را داشته است. نتایج بدست آمده می تواند با پیش بینی دقیق تر برای ماژول پیش بینی نتیجه تحصیلی فراگیران، کمک شایانی در افزایش کیفیت آموزش الکترونیک و شخصی سازی بهتر آن نماید.

مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک Keywords:

مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک authors

هومن پاینده فر

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کامپیوتر ، دانشگاه پیام نور، تهران

حسن سیدرضی

دانشیار دانشکده کامپیوتر ، دانشگاه تهران

مسعود رهگذر

استادیار دانشکده کامپیوتر، دانشگاه تهران

احمد فراهی

استادیار دانشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات ، دانشگاه پیام نور ؛ تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ha, S., Bae, S., & Park, S, Web mining for ...
Brusilovsky, P., & Peylo, C, Adaptive and intelligent web-based educational ...
Han, J.:Kamber, M.; and Tung, A., Spatial Clustering Methods in ...
Kontkanen, P., Myllymaki, P., and Tirri, H., Predictive data mining ...
Weiss, S. M. and Kulikowski C. A., Computer Systems that ...
Mitchell, Tom M., Machine Learning, McGraw-Hill, 1997. ...
Kantardzic M., Data Mining: Concepts, Models, Methods, and Algorithms, Wiley ...
Muehl enbrock, M, Automatic action analysis in an interactive learnring ...
Zorrilla, M. E., Menasalvas, E., Marin, D., Mora, E., & ...
Weka, University of Waiko, New Zealand, http ://www.cs _ waiko.ac. ...
Yale, Rapid-I, http :/rapid-i.com/ ...
_ - Hamedan - Iran - February 2009 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک" توسط هومن پاینده فر، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کامپیوتر ، دانشگاه پیام نور، تهران؛ حسن سیدرضی، دانشیار دانشکده کامپیوتر ، دانشگاه تهران؛ مسعود رهگذر، استادیار دانشکده کامپیوتر، دانشگاه تهران؛ احمد فراهی، استادیار دانشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات ، دانشگاه پیام نور ؛ تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش الکترونیک ، داده کاوی ، پیش بینی ، رگرسیون منطقی، درخت تصمیم ، بیزساده، شبکه عصبی هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5069 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ظهور و رشد بی نظیر اینترنت و وب در دهه های اخیر باعث شده است کاربردهای مختلف این تکنولوژی ها در زندگی روزمره بشری تاثیرات مثبت فراوانی داشته باشند. یکی از این موارد تاثیرگذار آموزش الکترونیک بوده است. آموزش الکترونیک می تواند به نوعی پدید آورنده عدالت در آموزش باشد تا تمام افراد جامعه فارغ از موقعیت مکانی و زمانی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی داده کاوی و درخت تصمیم و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تکنیک های داده کاوی جهت شخصی سازی مطلوبتر در آموزش الکترونیک با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.