سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,117

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_465

Index date: 19 January 2006

بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار abstract

یکی از راههای پیشگیری از تراوش آب از زیر سدها، احداث دیوار آب بند (Cut-off) در زیر بدنه سد می باشد. در این روش، دیواره ای یکپارچه و نفوذناپذیر در عمق زمین و در مسیر جریان آبهای زیر سطحی ساخته میشود. احداث جدارهای آب بند عمیق که تاریخچه فن آوری آن تنها به نیم قرن گذشته بر می گردد، به دانش فنی بالا و ماشین آلات تخصصی نیازمند است. در این روش با استفاده از خواص گلهای حفاری، عملیات حفاری تسهیل و پایداری گودالهای حفاری تضمین میشود. در زمینهای آبرفتی سفت که تزریق بسیار مشکل و زمان بر است احداث این جداره ها نسبت به گزینه پرده تزریق (Grout Curtain) از سرعت اجرایی بسیار بالاتری برخوردار هستند. وجود دو پارامتر اساسی یعنی سختی زمین و تزریق پذیری کم آن، سبب می شود تا احداث جداره های آب بند نسبت به گزینه پرده تزریق در اینگونه زمینها از دیدگاه اقتصادی نیز کاملا مقرون به صرفه باشد. در نشیب وفرازبند پروژه سد شهریار نیز احداث دیوار آب بند بتنی مد نظر قرار گرفت و اجرا شد .با توجه به عمق قابل توجه و جنس بستر حفاری در این پروژه لزوم در نظر گرفتن تمهیدات اجرایی و کنترل دقیق ضروری است. دراین مقاله به روش اجرا وبرخی مشکلات اجرایی احداث این دیوارها پرداخته خواهد شد.

بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار Keywords:

بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار authors

مجتبی محمودیان

کارشناس ارشد مهندسی عمران، شرکت ساختمانی تابلیه

کامبیز حقیقت اسبق

کارشناس مهندسی عمران، شرکت ساختمانی تابلیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
"روش اجرای دیوار آب‌بند نشیب‌بند و فرازبند سد شهریار"، کارگاه ...
ابراهیم جمشیدی کهساری (1380)، "روش اجرای دیوار آب‌بند سد کرخه ...
عبدالحسین آزادمنش، فرامرز اسلامیان، (1380)، "بتن پلاستیک سد کرخه "، ...
_ _ _ _ _ 51, ICOLD Publication, 1985 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار" توسط مجتبی محمودیان، کارشناس ارشد مهندسی عمران، شرکت ساختمانی تابلیه؛ کامبیز حقیقت اسبق، کارشناس مهندسی عمران، شرکت ساختمانی تابلیه نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن پلاستیک ، حفاری ، دوغاب بنتونیت ، دیوار آب بند ، گل حفاری هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7117 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راههای پیشگیری از تراوش آب از زیر سدها، احداث دیوار آب بند (Cut-off) در زیر بدنه سد می باشد. در این روش، دیواره ای یکپارچه و نفوذناپذیر در عمق زمین و در مسیر جریان آبهای زیر سطحی ساخته میشود. احداث جدارهای آب بند عمیق که تاریخچه فن آوری آن تنها به نیم قرن گذشته بر می گردد، به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.