سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پرورش کار آفرینان در کشاورزی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,485

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITVHE01_006

Index date: 10 December 2008

پرورش کار آفرینان در کشاورزی abstract

سازه هایی چون افزایش تقاضا برای محصولات کشاورزی بدلیل رشد جمعیت و ارتقاء سطح زندگی، رقابت در بهره برداری از منابع، رقابت در عرضه محصولات کشاورزی در سطح جهان، تقاضای روزافزون اشتغال، و عوامل دیگر ایجاد تحول در بخش کشاورزی را ضروری می نماید. در این راستا، نیروی انسانی کارآمد مهمترین عامل توسعه کشاورزی است که در یک زنجیره فعال نقش آفرین بوده، و این عامل خود شامل گروه های انسانی مختلفی می شود که یکی از آنان «کارآفرینان کشاورزی» می باشد . واژه «کارآفرینی در کشاورزی» یا Agriperneur از واژه انگلیسی Entrepreneur مشتق شده است که خود سابقه طولانی در برخی از کشورها دارد. لکن در ایران اصطلاحی جدید است. جدید است زیرا هنوز در جامعه ما نهادینه نشده، منابع علمی و تحقیقات بومی لازم در این زمینه فراهم نگشته ،و ابهامات فراوانی در تعریف و پرورش کارآفرینان بوجود آمده است. تا آنجا که همه کسانی که یک واحد کوچک را شناخته می شوند. لذا تحقیقاتی که در زمینه کارآفرینی انجام « کارآفرین » با یک الگوی کلیشه ای راه اندازی می نمایند شده اند گرچه تلاشی قابل تقدیر است ولی نه تنها کافی نبوده بلکه مسیری شفاف را حتی تبیین نمی نمایند. تقسیم بندی فراگیران یک مؤسسه آموزشی را می توان بر اساس میزان برخورداری از روحیه کارآفرینی به چهار گروه غیرکارآفرین، کارآفرین بالقوه، مستعد کارآفرینی، و کارآفرین واقعی تقسیم بندی کرد. هر یک از گروه های فوق نیازهای آموزشی متفاوتی داشته و با رویکردهای آموزشی ویژه ای می توان روحیه کارآفرینی را در آنان تقویت و یا در این مسیر هدایت کرد. از دیگر سو فعالیتهای مؤسسات آموزشی در توسعه کارآفرینی نیز با سه نشانگر عمده آموزشی، پژوهشی، و مشاوره ای– ترویجی طراحی، اجرا و ارزیابی شده؛ که مجموعاً شاخص توسعه کارآفرینی در مؤسسات آموزشی تلقی می گردند. در این مقاله ضمن طرح اصول آموزشی- پرورشی در توانمندسازی کارآفرینان راهکارهای متنوع آموزشی، و معرفی موضوعات و نیازهای ،« شایستگی پروری » بخش کشاورزی، به ارائه الگوی آموزشی هر یک از گروه های مذکور به مباحث کارآفرینی پرداخته می شود؛ افزون بر نکات فوق توصیه های نهایی در نهادینه سازی رویکرد کارآفرینی در کشاورزی نیز ارائه می گردد.

پرورش کار آفرینان در کشاورزی authors

غلامحسین زمانی

استاد دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ شریف زاده، م.، و زمانی، غ. (1385) روحیه کارآفرینی ...
_ زمانی، غ. (1387). وضعیت علوم کشاورزی ایران برای جهت ...
_ مرادنژادی، ه. و همکاران (1386) تحلیل موانع توسعه کارآفرینی ...
_ خسروی، ب. و همکاران (1386) شناسایی و تحلیل مولفه‌های ...
_ Lawrence, L. (1995). Agripreneurs. Agricultural Education Magazine, Dec. P4. ...
_ Chandras hekara, P. , & Durga, P.K.(2007). Agriclinics and ...
_ Nooteboom, B. (2003). Stages of discovery and entrepreneur ship ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پرورش کار آفرینان در کشاورزی" توسط غلامحسین زمانی، استاد دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی توسعه کارآفرینی در آموزش های علمی - کاربردی کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینان، کشاورزی، نیازهای آموزشی، کارآفرینان کشاورزی، شایستگی پر هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1485 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازه هایی چون افزایش تقاضا برای محصولات کشاورزی بدلیل رشد جمعیت و ارتقاء سطح زندگی، رقابت در بهره برداری از منابع، رقابت در عرضه محصولات کشاورزی در سطح جهان، تقاضای روزافزون اشتغال، و عوامل دیگر ایجاد تحول در بخش کشاورزی را ضروری می نماید. در این راستا، نیروی انسانی کارآمد مهمترین عامل توسعه کشاورزی است که در یک زنجیره فعال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پرورش کار آفرینان در کشاورزی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.