بررسی وضعیت کارآفرینی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
Publish place: National Conference on Entrepreneurship Development in Scientific-Applied Agricultural Education
Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,491
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ITVHE01_014
تاریخ نمایه سازی: 20 آذر 1387
Abstract:
تحقیق حاضر در سال 1386 - 87 صورت گرفته است. تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از نظر درجه کنترل میدانی و از نوع توصیفی پیمایشی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه دانشجویان سال چهارم دوره کارشناسی و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز می باشد (N=554) و با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه برابر 178 نفر برآورد شده است. برای دقت بیشتر حجم نمونه به 190 نفر افزایش یافت. ابزار تحقیق از نوع پرسشنامه با سؤال های بسته پاسخ می باشد که روائی آن توسط کارشناسان و اساتید متخصص تایید شده است و پایائی آن با روش آزمون مجدد برابر 78 درصد براورد شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS صورت گرفته است. نتایج تحقیق نشان می دهد که فقط 20 درصد دانشجویان دارای روحیه کارآفرین بودن هستند. نتایج تحقیق نشان می دهد بین رشته های مختلف از نظر امتیاز کار آفرینی تفاوت معنی داری وجود ندارد. همچنین امتیاز کارآفرینی دانشجویان پسر از دانشجویان دختر بیشتر است و از نظر آماری تفاوت میانگین دو گروه معنی دار است. همچنین بین
دانشجویان با سطوح مختلف درآمدی اختلاف معنی دار وجود دارد. یافته های تحقیق نشان می دهد که امتیاز کارآفرینی دانشجویان مقطع کارشناسی بیشتر از کارشناسی ارشد می باشد. لذا پیشنهاد می گردد برنامه های کارآفرینی برای مقطع کارشناسی بیشتر تمرکز داشته باشد. همچنین دانشجویان پسر را بیشتر از دختر مد نظر قرار دهیم.
Keywords:
Authors
شاپور ظریفیان
استادیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تبریز.
امید شریفی
مربی گروه علوم گیاهی دانشکده کشاورزی جیرفت دانشگاه شهید باهنر کرمان.
محسن عادلی ساردوئی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :