سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,022

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MATNPAGOOHI03_010

Index date: 4 September 2017

آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی abstract

مثنوی معنوی مولانا کتابی است تعلیمی و عرفانی مشتمل بر آموزه های اجتماعی،فرهنگی، سیاسی، تاریخی و دینی که در قالب حکایت ها و قصه های دلنشین، دقایق وظرایف گرانسنگی را به خواننده منتقل می سازد. از آنجا که هویت و بحران های مربوطبه آن یکی از دغدغه ها و چالشهای همیشگی انسان از بدو خلقت تاکنون بوده است ومخصوصا در دنیای متمدن امروزی غفلت از خود باعث ایجاد بحران های هویتی وآشفتگی و نابسامانی های بسیار گشته است، در این مقاله تلاش می شود تا این موضوع ازمنظر اجتماعی مطرح گردد و ضمن پرداختن به نظرات ارزشمند مولوی در اینخصوص، نکات و آموزه های تعلیمی مولانا درشناخت، ترمیم و کاهش آسیب هایاجتماعی ناشی از بحران هویت در دنیای معاصر بررسی گردد تا بتوان با درک درست ازجایگاه و منزلت انسانی، شناخت واقع بینانه ای از خویشتن خود و وظایف و مسیولیت هایفردی و اجتماعی به دست آورد. حاصل این مطالعه تحلیل و توصیف بحران هویت بهعنوان یکی از آسیب های اجتماعی مطرح در دنیای امروزی است که از نگاه مولوی درطی داستان های متعددی مورد بررسی قرار گرفته و هدف این مقاله یافتن آموزه هاییاست با کارکرد موثر در تحلیل این آسیب در دنیای معاصر.

آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی Keywords:

آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی authors

فاطمه کاکاوند قلعه نویی

دکترای زبان و ادبیات فارسی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی شهر ری، واحد یادگار امام ، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب

رقیه صدرایی

دکترای زبان و ادبیات فارسی ،عضو هیات علمی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران

مقاله فارسی "آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی" توسط فاطمه کاکاوند قلعه نویی، دکترای زبان و ادبیات فارسی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی شهر ری، واحد یادگار امام ، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب؛ رقیه صدرایی، دکترای زبان و ادبیات فارسی ،عضو هیات علمی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش متن پژوهی ادبی (نگاهی تازه به آثار مولانا) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مثنوی معنوی ، آسیب شناسی اجتماعی، بحران هویت، جامعه شناسی ادبی هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1022 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مثنوی معنوی مولانا کتابی است تعلیمی و عرفانی مشتمل بر آموزه های اجتماعی،فرهنگی، سیاسی، تاریخی و دینی که در قالب حکایت ها و قصه های دلنشین، دقایق وظرایف گرانسنگی را به خواننده منتقل می سازد. از آنجا که هویت و بحران های مربوطبه آن یکی از دغدغه ها و چالشهای همیشگی انسان از بدو خلقت تاکنون بوده است ومخصوصا در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب شناسی بحران هویت در دنیای معاصر با توجه به آموزه های مثنوی معنوی مولوی با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.