سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,502

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_493

Index date: 19 January 2006

مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) abstract

تقاطع های غیر همسطح شهری یکی از زیر ساختارهای کاربردی برای ساماندهی و روانسازی جریانهای ترافیکی در نقاطی که جریانهای ترافیکی بزرگراهی (انتقالی) با جریانهای ترافیکی غیر بزرگراهی (دسترسی) با یکدیگر تلاقی دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. کارآمدی این گونه تقاطع ها بر اساس دو شاخص تلفیق و ارزیابی مدل تقاضا (شناخت دقیق و جامع) و مدل عرضه (ارایه سطوح سرویس) است. در این تحقیق، ارایه یک فرآیندی بر مبنای مدلی هوشمند با سه پروسه شامل: پروسه جمع آوری و طبقه بندی اطلاعات Data Presentation (لایه مقدماتی) ، پروسه پردازش اطلاعات Data Processing (لایه میانی)، و پروسه ابلاغ اطلاعات Data Presentation (لایه نهایی) مرحله بندی و معرفی می گردد. در لایه مقدمانی : مدل تقاضا (پدیده های ترافیکی)، و مدل عرضه (طراحی هندسی کنترلی)، در لایه میانی: آنالیز و تحلیل (بر اساس نرم افزارهای HiCAP2000 و Tranyt و بازخوردهای هندسی و کنترلی به همراه شاخص های ارزیابی) و در لایه نهایی: ارزیابی توام مدل عرضه – تقاضا (شاخص اجرایی) استوار است. این فرآیند توانایی الگوشناسی در ارزیابی تقاطع های غیر همسطح را به صورت هوشمند در شرایط مطالعاتی و بهره برداری برای تصمیم سازی ها و بازدهی ایده آل تا پایان عمر مفید را دارد. چگونگی عکس العمل فرآیند ارایه شده در قبال تغییرات انواع طراحی هندسی (مدل های عرضه) و شرایط مختلف ترافیکی (مدل های تقاضا) در تقاطع غیر همسطح نیایش – سئول در تهران مورد بررسی قرار گرفته است و نتایج حاصله نشان دهنده حساسیت و توانایی مدل است.

مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) Keywords:

مدل عرضه - تقاضا , طراحی و بازخورد هندسی , طراحی و بازخورد کنترلی , نرم افزارهای HiCAP2000 و Transyt7F

مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) authors

ناصر پورمعلم

دکتری حمل و نقل و ترافیک ، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی

خلیل زمانی

کارشناس ارشد راه و ترابری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[]Way, A.، Fundamentals Traffic flow?, Principle HALL, 1990. ...
_ Research Board, *Highway Capacity Manual, Special Report, 1994. [3] ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)" توسط ناصر پورمعلم، دکتری حمل و نقل و ترافیک ، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی ؛ خلیل زمانی، کارشناس ارشد راه و ترابری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل عرضه - تقاضا ، طراحی و بازخورد هندسی ، طراحی و بازخورد کنترلی ، نرم افزارهای HiCAP2000 و Transyt7F هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2502 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقاطع های غیر همسطح شهری یکی از زیر ساختارهای کاربردی برای ساماندهی و روانسازی جریانهای ترافیکی در نقاطی که جریانهای ترافیکی بزرگراهی (انتقالی) با جریانهای ترافیکی غیر بزرگراهی (دسترسی) با یکدیگر تلاقی دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. کارآمدی این گونه تقاطع ها بر اساس دو شاخص تلفیق و ارزیابی مدل تقاضا (شناخت دقیق و جامع) و مدل عرضه (ارایه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل عرضه - تقاضا در تقاطع های غیر همسطح با بکارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.