سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,232

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWC01_137

Index date: 17 December 2008

رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب abstract

کنترل و مهار سیلاب از دیرباز همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده و او را مجبور نموده است به طرق مختلف در جهت مقابله با این حادثه غیر متقربه اقدام نماید. رتبه بندی احداث سدهای تاخیری به عنوان یکی از روش های سازه ای مهار سیلاب نقش مهمی در بهینه نمودن سامانه های مهار سیلاب حوضه ها دارد. در این تحقیق با بررسی احداث سدهای تاخیری از نظر مکانی، نقاط مناسب احداث این سازه ها رتبه بندی می گردد. ابتدا با استفاده از نرم افزارHEC-HMS ، شبیه سازی حوضه و واسنجی آن توسط داده های بارش و سیلاب انجام شد. از سیلاب با دوره بازگشت200 ساله جهت بهینه سازی ابعاد خروجی های سدهای تاخیری استفاده گردید. شاخصهای مختلفی برای رتبه بندی احداث سدهای تاخیری بررسی شدند که عبارتند از :شاخص مساحت، شاخص دبی اوج، شاخص دبی ویژه، شاخصF ، شاخصf ، شاخصFm ، شاخصfm و شاخص هزینه و شاخص هزینه واحد کاهش سیلاب. در بین این شاخص های رتبه بندی برخی توسط دستگاه های اجرایی مورد استفاده قرار می گیرد و برخی توسط محققین دیگر پیشنهاد گردیده است. شاخص هایFm و fm شاخص های جدید رتبه بندی هستند که توسط مقاله حاضر پیشنهاد شده اند. رتبه بندی احداث هر یک از سدهای تاخیری، با استفاده از شاخص معیار به طور جداگانه بدست آمد. بدین ترتیب معیاری برای ارزیابی روش های رتبه بندی زیرحوضه ها (PIML) تعریف گردید، که خطای هر روش رتبه بندی را نسبت به روش رتبه بندی با معیار هزینه واحد کاهش سیلاب نشان می دهد. نتایج نشان داد که شاخص Fm باPIML معادل 6 کمترین خطا و شاخص هزینه با PIML معادل 86 بیشترین خطا را در بین روش های رتبه بندی طرح های مهار سیلاب دارند. این در حالی است که شاخص های ارائه شده در این مقاله به خصوص شاخص Fm از کمترین مقدار PIML و بعبارت دیگر کمترین خطا را در رتبه بندی برخوردار بوده و همین امر باعث گردید که به عنوان برترین شاخص رتبه بندی زیرحوضه ها برای احداث سدهای تاخیری مورد استفاده قرار گیرد.

رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب Keywords:

رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اجاقلو، ف، _ بررسی سازه های آبی بر روی سیلاب ...
بنی حبیب، محمد ابراهیم، " مهار سیلاب با استفاده از ...
بنی حبیب، محمد ابراهیم و عربی، آذر، (1386) "ارزیابی مدل ...
رضیئی، ط.(1379) تعیین الگوی توزیع زمانی و مکانی بارش‌های کوتاه ...
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، 1384، راهنمای تعیین دوره ...
Http://akh. blogfa. comu/cat-5. aspx. ...
Horn, Dennis R.(1987).، ، Prioritizing Flood Control Planing Needs' , ...
Saghafiyan, Bahram and Khosroshali .(2005). M, Unit response approach .for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب" توسط محمد ابراهیم بنی حبیب؛ طاهر علمی؛ آذر عربی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی بحران آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد تاخیری، شاخص رتبه بندی، شاخص معیار، مدل HEC-HMS، مهار سیلاب هستند. این مقاله در تاریخ 27 آذر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1232 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کنترل و مهار سیلاب از دیرباز همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده و او را مجبور نموده است به طرق مختلف در جهت مقابله با این حادثه غیر متقربه اقدام نماید. رتبه بندی احداث سدهای تاخیری به عنوان یکی از روش های سازه ای مهار سیلاب نقش مهمی در بهینه نمودن سامانه های مهار سیلاب حوضه ها ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله رتبه بندی زیرحوضه ها در طرح سامانه مهار سیلاب با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.