سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,256

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCWCD01_113

Index date: 24 December 2008

مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها abstract

خشکسالی ، یک پدیده ناخوشایند طبیعی است ، که هواشناسان آن را ، بارش کمتر از حد معمول که منجر به تغییر الگوی اب و هوایی می گردد، تعریف کرده اند. لذا افزایش تقاضا برای غذا ، تنوع طلبی و رشد شتابان جمعیت در دهه های اخیر ، همراه با طبیعت غالب خشک و نیمه خشک نواحی مختلف کشور ایران ، وضعیت این پدیده خزنده را در کشور تشدید نموده است؛لذا مقابله و کاهش خسارات ناشی از کمبود آب نیز امری اجتناب نا پذیر بوده است. بر اساس آمار و اطلاعات موجود در زمینه تولید محصول ،رشد جمعیت و روند کاهش منابع آب در کشور،در آینده ای نه دچندان دور،خشکسالی بخش کشاورزی را که عمده ترین مصرف کننده آب محسوب می شود، بیشتر مورد تهدید قرار می دهد.در این مطالعه پس از بررسی اجمالی وضعیت خشکسالی در کشور،به راهکارهای مقابله در برابر خشکی ، با محوریت بارورسازی ابرها و امکان ایجاد باران مصنوعی با هدف افزایش ریزش های جوی در کشور ، پرداخته شد. علی رغم تلاش فراوان در نقاط مختلف ، همچنان این سوال بی پاسخ مانده است که ، تحت چه شرایطی چنانچه وجود داشته باشد، میتوان با هسته های تراکم به بارورسازی ابر در سطوح وسیع پرداخت ؟ لذا بارورسازی ابر ، صرف مقابله با خشکسالی کفایت نمی کند ، بلکه در جهت کنترل بارش و استحصال آب می توان از آن بهره برد.

مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها Keywords:

مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها authors

رضا نوروز ولاشدی

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

اسماعیل حاتمی

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیدان، م. و خدابخش، ح. (1387). ماهنامه ناوه، شماره 5، ...
هاشمی، ح. س.، (1386). تعدیل آب و هوا به شیوه ...
علیزاده، ا. (1385). اصول هیدرولوژی کاربردی. چاپ نوزدهم(با تجدید نظر). ...
علیزاده، ا. و همکاران (1379). هوا و اقلیم شناسی. (ویراستار ...
فرج‌زاده، م. موحد دانش، ع. ا. و قائمی، ه.(1374). خشکسالی ...
کردوانی، پ. (1386). خشکسالی و راه‌های مقابله با آن در ...
Ahrens, C. Donald. (2000), : Essential of Meteorology _ invitation ...
hagman, G., (1984), : preventation better than cure, Report on ...
Wallace, John M. (John Michael), Peter V. Hobbs. (2006), : ...
Yevjevich, V. (1967), : An approach to definition and investigation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها" توسط رضا نوروز ولاشدی، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ اسماعیل حاتمی، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش منطقه ای بحران آب و خشکسالی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی،ایران،بارورسازی ابر،باران مصنوعی،هسته های تراکم،بارش هستند. این مقاله در تاریخ 4 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4256 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی ، یک پدیده ناخوشایند طبیعی است ، که هواشناسان آن را ، بارش کمتر از حد معمول که منجر به تغییر الگوی اب و هوایی می گردد، تعریف کرده اند. لذا افزایش تقاضا برای غذا ، تنوع طلبی و رشد شتابان جمعیت در دهه های اخیر ، همراه با طبیعت غالب خشک و نیمه خشک نواحی مختلف کشور ایران ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر وضعیت خشکسالی در ایران و راهکارهای مقابله با بحران آب از طریق باور سازی ابرها با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.