سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرگیاه گز روغنی براسپرماتوژنز موش صحرایی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 575
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IVSC11_205

Index date: 26 September 2017

اثرگیاه گز روغنی براسپرماتوژنز موش صحرایی abstract

مقدمه: گیاه گز روغنی با نام علمی oliefera moringa بومی اکوسیستم های گرم ومرطوب می باشد. در این مطالعه اثر عصاره ی گیاه گز روغنی بر اسپرماتوژنز و مورفولوژی اسپرم های موش صحرایی مورد بررسی قرار گرفت .روش کار: در این مطالعه 12 موش صحرایی نر بالغ از نژاد ویستار به دو گروه 6 تایی تقسیم شدند . گروه کنترل (موش های صحرایی سالم ) گروه تحت تیمار(دریافت کننده عصاره ی گز روغنی). گروه های تحت تیمار به مدت 7روز گیاه گز روغنی را به صورت خوراکی دریافت کردند و بعد از 7روز نمونه گیری از بیضه و اپیدیدیم انجام شد. تعداد و شکل ظاهری اسپرم هایی که با آب مقطر به نسبت 50/1 رقیق شده بودند، با لام neubauer مشاهده شدند و در زیر میکروسکوپ نوری مورد برسی قرار گرفتند.بحث و نتیجه گیری: عصاره گیاه گز روغنی در افزایش اسپرماتوژنز موش صحرایی موثر واقع شد و بر کیفیت اسپرم ها تاثیری شایان توجه داشت.

اثرگیاه گز روغنی براسپرماتوژنز موش صحرایی Keywords:

اثرگیاه گز روغنی براسپرماتوژنز موش صحرایی authors

محمدرضا حاجی نژاد

استادیار گروه علوم پایه ، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل

فرهنگ نادری

دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل

محمد مقصودلو

دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل

علی اکبر طوسی

دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل

مقاله فارسی "اثرگیاه گز روغنی براسپرماتوژنز موش صحرایی" توسط محمدرضا حاجی نژاد، استادیار گروه علوم پایه ، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل؛ فرهنگ نادری، دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل؛ محمد مقصودلو، دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل؛ علی اکبر طوسی، دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گز روغنی، اسپرماتوژنز، موش صحرایی، لام neubauer هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 575 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: گیاه گز روغنی با نام علمی oliefera moringa بومی اکوسیستم های گرم ومرطوب می باشد. در این مطالعه اثر عصاره ی گیاه گز روغنی بر اسپرماتوژنز و مورفولوژی اسپرم های موش صحرایی مورد بررسی قرار گرفت .روش کار: در این مطالعه 12 موش صحرایی نر بالغ از نژاد ویستار به دو گروه 6 تایی تقسیم شدند . گروه کنترل ... .