سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 497

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSA08_169

Index date: 26 September 2017

تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن abstract

جهانیشدن با کمرنگ کردن عوامل زمان و مکان ، و سهولت ارتباطات موجب افزایش مهاجرت ها شده است در. این میا ن مهاجرت نخبگان لطمات بسیاری به کشور های مهاجر فرست وارد می کند . از سوی دیگر ، برخی نظامهای آموزشی رویکرد نخبه پروری دارند . سنجش کیفیت عملکرد نظام آموزشی براساس میزان المپیادی های موفق از نشانه های نظام آموزشی نخبه پرور است . از میان 61کشور در حال تو سعه، ایران رتبه نخست را از لحاظ مهاجرت نخبگان دارد . مهاجرت نخبگان دلایلی نظیر شرایط رفاهی ، فرهنگ و نظایر آن دارد . یکی از تر مهم ین دلایل ، عدم توان شناسایی ، بروز ، به کارگیری و رشد نخبگی آنان در محیط کشور است . علت این مشکل به عملکرد نظام های مختلف کشور و ن یز به عملکرد نظام آموزشی وابسته است . میایا توان نخبگانی پرورش داد که نخبگیشان را در شرایط خاص کشور خود به کار بگیرند آیا می توان برای انواع مختلف نخبگی از منظر شرایط لازم برای بروز آن ، تفاوت قایل شد به نظرمی رسد بتوان نخبگان را در دو طیف دسته بندی ن مود . دستهی اول نخبگانی که توان و استعدادشان در یک زمینه مشخص علمی و نظری به صورت محض متمرکز شده و برای بروز و به کارگیری نخبگی خود ، نیازمند شرایطی هستند که در کشور های در حال توسعه به سختی فراهم میشود. دستهی دوم، نخبگانی که توانایی بروز عملیاتی نخبگی خود را در شرایط بی ثبات، متغیر، و دشوار در حوزه های چند زمینهای و بین رشته ای، دارند. برنامه ی درسی نخبه پرورمی تواند با گرایش پیدا کردن به تامین نیازمندی های پرورش نخبگان طیف دوم مطابق نیاز های بومی کشور ، امکان حفظ و نگهداری آنان را در عصر جهانیش دن فراهم نماید در. این مقاله با برشمردن تمایزها در پرورش دو طیف نخبگان ، رویکرد برنامه ی درسی نخبه پرور متناسب با هر طیف را مورد توجه قرار داده ، و مشخصه ها و نیازمندیهای محوری برنامه ی درسی مناسب برای پرورش نخبگان بهصورت بومی را به خصوص با توجه به شر ایط کشور ایران ، مورد بحث قرار میدهیم .

تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن Keywords:

تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن authors

سعید یغموری

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت آموزشی دانشگاه مازندران

مقاله فارسی "تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن" توسط سعید یغموری، دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت آموزشی دانشگاه مازندران؛ اردوان مجیدی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش انجمن مطالعات برنامه درسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جهانی شدن، مهاجرت نخبگان ، برنامهی درسی ، طیف های مختلف نخبگی ، پرورش بومی نخبگان هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 497 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهانیشدن با کمرنگ کردن عوامل زمان و مکان ، و سهولت ارتباطات موجب افزایش مهاجرت ها شده است در. این میا ن مهاجرت نخبگان لطمات بسیاری به کشور های مهاجر فرست وارد می کند . از سوی دیگر ، برخی نظامهای آموزشی رویکرد نخبه پروری دارند . سنجش کیفیت عملکرد نظام آموزشی براساس میزان المپیادی های موفق از نشانه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل مشخصه ها ونیازمندهای برنامه ی درسی نخبه پرور برای پرورش بومی نخبگان و تعدیل مهاجرت نخبگان درپدیدهی جهانی شدن با 23 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.