سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 513

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECITCONF01_066

Index date: 21 October 2017

طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی abstract

ویژگی های منحصر به فردی مانند قابلیت انتقال الکتریکی بالستیک، تحرک پذیری بالای حامل ها، چگالی جریان زیاد، تقارن باند الکتریکی و عدم پیوندهای آویزان از یک سو و قابلیت تنظیم ولتاژ آستانه و در نتیجه امکان پیادهسازی منطق چند ارزشی از سوی دیگر، ترانزیستورهای مبتنی بر نانولوله کربنی را در شمار یکی از مهم ترین گزینه ها به منظور جایگزینی با ترانزیستورهای MOSFET قرار داده اند. امروزه یکی از بخش های مهم بسیاری از سیستم های VLSI مانند واحد محاسبه پردازنده ها، ریزپردازنده ها، پردازنده های سیگناله ای دیجیتال و پردازنده های صدا و تصویر، سلول تمام جمع کننده است. علاوه بر این، تمام جمع کننده ها پایه و اساس بسیاری از مدارهای محاسباتی دیگر مانند تفریقگر، تقسیمگر، ضربگر، کمپرسور، مقایسه گر، مدار محاسبه آدرس و مدار بررسی توازن را تشکیل می دهند. با توجه به این پیش زمینه و درک اهمیت غیرقابل انکار جمع کننده ها در سیستم های VLSI بر آن شدیم تا در این مقاله به ارایه یک تمام جمع کننده سه ارزشی کارآمد بر مبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی بپردازیم و ضمنا در کنار آن مروری بر تاریخچه ترانزیستورهای نانولوله کربنی و انواع مختلف آنها بنماییم.

طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی Keywords:

نانوتکنولوژی (Nanotechnology) , ترانزیستور نانولوله کربنی (CNTFET) , منطق چند ارزشی (MVL) , جمع کننده (Full Adder) , منطق سه ارزشی (Ternary)

طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی authors

مهراد آفرین

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر معماری سیستم های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

مقاله فارسی "طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی" توسط مهراد آفرین، کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر معماری سیستم های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی چشم انداز1420 و پیشرفت های تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوتکنولوژی (Nanotechnology) ، ترانزیستور نانولوله کربنی (CNTFET) ، منطق چند ارزشی (MVL) ، جمع کننده (Full Adder) ، منطق سه ارزشی (Ternary) هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 513 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ویژگی های منحصر به فردی مانند قابلیت انتقال الکتریکی بالستیک، تحرک پذیری بالای حامل ها، چگالی جریان زیاد، تقارن باند الکتریکی و عدم پیوندهای آویزان از یک سو و قابلیت تنظیم ولتاژ آستانه و در نتیجه امکان پیادهسازی منطق چند ارزشی از سوی دیگر، ترانزیستورهای مبتنی بر نانولوله کربنی را در شمار یکی از مهم ترین گزینه ها به منظور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی، شبیه سازی و ارزیابی یک سلول تمام جمع کننده سه ارزشی برمبنای ترانزیستورهای نانولوله کربنی نسخه دو: بهبود کارایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.