سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 86,346

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUCK_30

Index date: 28 January 2006

کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر abstract

پیشنهاد این طرح تحقیقاتی این است که از بین شش دسته سامانه ایستای خورشیدی انواع مناسب آنرا که می‌تواندکارآیی بیشتری در خانه های مسکونی داشته باشد، انتخاب و برای طراحی در ساختمانهای مسکونی شهر کرمان معرفی نماید. در این تحقیق ابتدا کلیاتی در زمینة منابع انرژی مطرح گشته و سپس مطالعه‌ای بر روی شش نوع سامانة خورشیدی ایستا که در حال حاضر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، انجام می‌شود. سپس فرضیة کاربرد این سامانه ها در ساختمانهای مسکونی بعنوان موضوع اصلی این تحقیق مطرح می‌گردد. با توجه با مطالعات اقلیمی انجام شده در این طرح شهر کرمان بعنوان یک مکان مناسب برای طراحی خورشیدی انتخاب می‌شود. بنابراین برای اثبات یا رد فرضیة مطرح شده یک پلان مسکونی نمونه واقع دراین شهر طراحی گشته وسپس سامانه های ایستای مناسب و پیشنهادی برای پلان مذکور در طرح موجود قرار می‌گیرند تا بتوان برای آزمون فرضیة طرح سنجش لازم را انجام داد. در این مرحله سامانه‌های بکار گرفته شده از نظر برآورد مقدار انرژی گرمایشی حاصله برای ساختمان نمونه، مورد ارزیابی و محاسبه قرار گرفته تا بتوان میزان انرژی صرفه جویی شده در اثر کاربرد این سامانه ها در ساختمان نمونه را، مشخص کرد. ارزیابی موجود بوسیلة محاسبات تحلیلی کاملی صورت می‌گیردکه این محاسبات براساس روش LCR که یک روش رایج و مطرح برای محاسبات سامانه‌های ایستا در محافل علمی جهان بشمار می‌آید، انجام می‌شود. در محاسبات انجام یافته مقدار دقیق انرژی صرفه جویی شدة سالانه در مقایسه با انرژی کل مصرفی ساختمان در حالت عادی قرار می‌گیرد تا بتوان به نتیجة نهایی هدف مطرح شده درتحقیق دست یافت.

کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر Keywords:

کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر authors

ژاله صابرنژاد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان برنامه و بودجه، دفتر امور فنی و تدوین معیارها.1376." ...
شکیبایی، علیرضا. 1381." اقتصاد انرژی." انتشارات دانشگاه شهید باهنر کرمان. ...
کسمایی، مرتضی. 1372. "پهنه بندی اقلیمی ایران مسکن و محیط ...
_ Athienitis, AK and Santamouris M.2002. Thermal Analysis and Design ...
_ B alcomb .J&Jones _ R&Mc farland .R&Wray.W. 1984. Passive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر" توسط ژاله صابرنژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی همایش عمران معماری و شهرسازی کرمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سامانة خورشیدی ایستا، محاسبات، ساختمانهای مسکونی، کرمان هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 86346 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیشنهاد این طرح تحقیقاتی این است که از بین شش دسته سامانه ایستای خورشیدی انواع مناسب آنرا که می‌تواندکارآیی بیشتری در خانه های مسکونی داشته باشد، انتخاب و برای طراحی در ساختمانهای مسکونی شهر کرمان معرفی نماید. در این تحقیق ابتدا کلیاتی در زمینة منابع انرژی مطرح گشته و سپس مطالعه‌ای بر روی شش نوع سامانة خورشیدی ایستا که در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد معماری خورشیدی ایستا در ساختمانهای مسکونی به منظور کاهش مصرف انرژیهای تجدید ناپذیر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.