سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,217

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSDEM02_301

Index date: 24 February 2009

تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد) abstract

خشکسالی یکی از مزمن‌ترین و زیانبارترین بلایای طبیعی است. به منظور ارزیابی دقیق از رخداد، گسترش و شدت یک خشکسالی بایستی تصور صحیحی از توزیع مکانی و زمانی پارامترهای هواشناسی، هیدرولوژیکی و متغیرهای سطحی داشته باشیم. در مناطق تحت تاثیر خشکسالی برای بهره‌برداری صحیح از آبهای سطحی یک حوزه بایستی بتوان ارتفاع و حجم رواناب سالانه را با دقت مناسبی برآورد نمود. روشهای تجربی متعددی برای محاسبه‌ی حجم رواناب سالانه‌ی آبخیز ارائه شده است. هدف از انجام این تحقیق به کار بستن مدل‌های تجربی متعدد و انتخاب روش مناسب جهت برآورد رواناب سالانه‌ی حوزه‌ی آبخیز منتخب واقع در اقلیم خشک (حوزه‌ی آبخیز سانیج واقع در استان یزد) بود. نتایج حاصل از آزمون روش‌های مختلف برآورد رواناب در مناطق خشک که تحت تاثیر خشکسالی می‌باشد نشان داد روش خوزلا مناسب‌ترین روش برآورد رواناب می‌باشد.

تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد) Keywords:

تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد) authors

مهدی عبدی

دانشجوی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی اردکان، دانشگاه یزد

علی فتح زاده

استادیار دانشگاه یزد

نرگس پالیزدان

دانشجوی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی اردکان، دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بشول، رامین، 1383، کاربرد مدلهای تجربی جهت برآورد رواناب سالانه ...
چاه کوتاهی، س، 1356، پژوهش درباره آبهای جوی، سطحی و ...
خسروشاهی، محمد، 1370، محاسبه بیلان آبی در حوزه های آبخیز ...
رفاهی- ح. ق. فرسایش آبی و کنترل آن، انتسارات دانشگاه ...
علیزاده. ا. 1367، اصول هیدرولوژی کاربردی انتشارای آستان قدس رضوی، ...
علی اصغری، محمد، 1379، روشهای کلاسیک ایکار و جاستین با ...
فتح زاده. ع و م. مهدوی1379- معرفی روش جدید برآورد ...
فتح زاده، علی، 1378، مقایسه روشهای کلاسیک تورک و کوتاین ...
قضاوی، غلامرضا، ولی عباسعلی، 1382، تعیین مناسب ترین روش تجربی ...
کانونی، امین، داور خلیلی و شاهرخ زندپارسا، 1378، معادله های ...
مهدوی، محمد، مریم آذرخشی، 1383، تعیین مدل بیلان آبی مناسب ...
مهدوی. م. 1378، هیدرولوژی کاربردی، جلد دوم، انتشارات دانشگاه تهران، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد)" توسط مهدی عبدی، دانشجوی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی اردکان، دانشگاه یزد؛ علی فتح زاده، استادیار دانشگاه یزد؛ نرگس پالیزدان، دانشجوی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی اردکان، دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رواناب، کوتاین، خوزلا، جاستین، انگلی، دی‌سوزا، لیسی، UP2، انجمن تحقیقات کشاورزی هندوستان، تورک، دپارتمان آبیاری هندوستان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2217 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی یکی از مزمن‌ترین و زیانبارترین بلایای طبیعی است. به منظور ارزیابی دقیق از رخداد، گسترش و شدت یک خشکسالی بایستی تصور صحیحی از توزیع مکانی و زمانی پارامترهای هواشناسی، هیدرولوژیکی و متغیرهای سطحی داشته باشیم. در مناطق تحت تاثیر خشکسالی برای بهره‌برداری صحیح از آبهای سطحی یک حوزه بایستی بتوان ارتفاع و حجم رواناب سالانه را با دقت مناسبی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین مناسب‌ترین روش تجربی برآورد رواناب سالانه در حوزه‌های آبخیز فاقد آمار در مناطق خشک (مطالعه موردی حوزه آبخیز سانیج استان یزد) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.