سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,667

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSDEM02_348

Index date: 24 February 2009

تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان abstract

در این مطالعه با مدنظر قرار دادن اطلاعات ماهانه هواشناسی و تبخیر از تشت منطقه گرگان طی سال‌های 1992-2000 به منظور برآورد تبخیر و تعرق، از 6 رابطه تجربی جهت محاسبه ضریب تشت استفاده شد. نتایج با مقدار تبخیر و تعرق حاصل از روش پنمن - مانتبث - فائو 56 برای دو گیاه مرجع چمن و یونجه مقایسه گردید. نتایج نشان داد، با توجه به شاخص‌های آماری و مدل‌های رگرسیونی، بهتر است از روش اشنایدر اصلاح شده برای محاسبه ضریب تشت، جهت تخمین تبخیر و تعرق گیاه مرجع چمن با استفاده از داده تشت تبخیر استفاده شود. برای تخمین تبخیر و تعرق گیاه مرجع یونجه، با توجه به شاخص‌های آماری، روش فائو به عنوان روش مناسب در محاسبه ضریب تشت معرفی می‌گردد. اما با در نظر گرفتن مدل‌های رگرسیونی، روش اشنایدر اصلاح شده بیشترین همبستگی را با روش مبنا داشت. همچنین مدل چند جمله‌ای با عرض از مبدا نتایج مطلوبی نسبت به سایر مدل‌ها در تعیین ارتباط بین تبخیر و تعرق گیاه مرجع و تبخیر و تعرق حاصل از داده‌ تشت در منطقه گرگان داشت.

تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان Keywords:

تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان authors

مریم بیات ورکشی

دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا

صفر معروفی

استادیاران دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

حسین بانژاد

دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا

عادل قاسمی

دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جهان بخش اصل س. موحد دانش، ع.ا. ومولوی، و.1380. تحلیل ...
شریفان، ح. و قهرمان، ب. 1385. بررسی و مقایسه تبخیر ...
میرزایی تختگاهی، ح. و معاضد، ه.1385. مقایسه روش‌های مختلف برآورد ...
مرادی دالینی، م.، نیشابوری، ر.ا.، جهانبخش، س.، ع.، اصل، جعفرزاده، ...
نیشابوری، م. ر.، مرادی دالینی، ا.، ع.ا. جعفر زاده و ...
Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, d., and Smith, M., 1998. ...
Cuenca, R.H. Pereira, L.S., Raes, D., and Smith, M. 1998. ...
Grismer, M.E., Orang, M., Snyder, R.., and Matyac, R., 2002. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان" توسط مریم بیات ورکشی، دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا؛ صفر معروفی، استادیاران دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ حسین بانژاد، دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا؛ عادل قاسمی، دانشجویان کارشناسی ارشد، آبیاری و زهکشی دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نیاز آبی، گیاه مرجع، پنمن - مانتبث - فائو 56، ضریب تشت، اشنایدر اصلاح شده، فائو، گرگان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1667 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه با مدنظر قرار دادن اطلاعات ماهانه هواشناسی و تبخیر از تشت منطقه گرگان طی سال‌های 1992-2000 به منظور برآورد تبخیر و تعرق، از 6 رابطه تجربی جهت محاسبه ضریب تشت استفاده شد. نتایج با مقدار تبخیر و تعرق حاصل از روش پنمن - مانتبث - فائو 56 برای دو گیاه مرجع چمن و یونجه مقایسه گردید. نتایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین مناسبترین رابطه تجربی تخمین ضریب تشت در برآورد تبخیر و تعرق دو گیاه مرجع چمن و یونجه در منطقه گرگان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.