سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,314

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EBANKING03_032

Index date: 5 March 2009

عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن abstract

هدف این مقاله، بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک الف است. براساس این هدف، محققین در پی پاسخگویی به سوال زیر می باشد: عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک الف کدام است؟و اواویت آنها به ترتیب کدام است برای پاسخگویی بهتر به این سوال ابتدا عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک الف طبق مدل پیکاراینن به شش عامل تفکیک شده اند این عوامل که عبارتند از: مفید بودن، سهولت استفاده، لذت بخش بودن، اطلاعات در زمینه بانکداری الکترونیک، امنیت و محرمانه بودن، کیفیت ارتباط اینترنتی که این عوامل در قالب شش سوال ارائه شدند. برای تعیین حجم نمونه از فرمول استفاده شد . براین اسا س 300 پرسشنامه توزیع شد که بخشی از آنها ناقص بود لذا 267 پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت.پرسشنامه مورد استفاده قرار گرفته استانداردبوده و از 26 سوال که با شرایط نظام بانکداری کشور ایران بومی شده باشد طراحی شد .اعتبار پرسشنامه ها توسط آقای پیکاراینن مورد تائید قرار گرفته و در داخل کشور نیز به تایید اساتید بازاریابی نظیر آقای دکتر محمدیان و دکتر امیر شاهی و دکتر حیدرزاده و کارشناسان بانکداری نظیر دکتر پورزرندی رسیده است.سوالات پرسشنامه از 2 مقاله اقتباس و با فضای ایران بومی سازی شده که برای بومی سازی نیز از روش ترجمه معکوس ( نیکو مرام،عبدالوند،1383،242 (استفاده شد. برای تعیین پایائی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است .ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شده برای این پرسشنامه 0.88بدست آمده است که نشان دهنده میزان پایائی بالای آن است. خطای حدی در این تحقیق 0.6%در نظر گرفته شد. یافته های تحقیق نشان داد که تمامی شش عامل فوق بر پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک الف اثر مثبت دارند. که مهمترین شاخص در پذیرش بانکداری الکترونیک، به ترتیب عبارتند از 1- امنیت و محرمانه بودن (21/4) است دومین عامل در پذیرش بانکداری الکترونیک از دیدگاه مشتریان بانک پارسیان، اطلاعات در زمینه بانکداری الکترونیک (86/3) است. سومین شاخص منفعت و مفید بودن (37/3) است. سهولت استفاده (30/3) چهارمین شاخص، کیفیت ارتباط اینترنتی (2/3) پنجمین عامل و در نهایت لذتبخش بودن (05/3) ششمین عامل در پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک الف شناخته شد.

عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن Keywords:

عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن authors

مهدی بنی اسدی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی

سارا شریفی

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات

هومان پورنبی

کارشناس کامپیوتر گرایش نرم افزار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فیلیپ آر.کاتنورا.جان ال گراهام1383"بازاریابی بینالملل"ترجمه هاشم نیکومرام و محمد علی ...
Aaker, D.A. (2002), Managing banking Equity, Journal of Services Marketing, ...
Alam, I. and Perry, C. (2002)، 0A customer oriented new ...
Andreassen, T. W., Lindestad, B. (1998) «Customer loyalty and complex ...
(Andreassen, 2002)Degrees of service banking?, International Journal of Service Industry ...
Atilgan, E., Aksoy, S., Akinci, S. (2005)، Determinants of the ...
Aydin, S., Ozer, G., Arasil O., (2005) «Customer loyalty and ...
Babakus, E., Eroglu, S., Yavas, U. (2004) *Modeling consumers? choice ...
Beerli, A., Martin, J. D., Quintana, A. (2004)، 0A model ...
drivers of bank loyalty: the complex Investigating؛ (1998) 9-Bloemer, J., ...
Chen, T. Y., Chang, P. L., Chang, H. S. (2005) ...
Ennew, C. T., Banerjee, A. K., Li, D. (2000) «Managing ...
Gremler, D. D., Gwinner, K. P., S. W. Brown (2001) ...
Ruyter, K. D., Wetzels M., Bloemer J, (1998) «On the ...
Solomon, M. R. (1999) "Consumer Behavior", Fourth Edition, Prentice Hall, ...
Taylor, S. A., Celuch, K., Goodwin, S. (2004)، ،The importance ...
Zineldin M. (2006)، Bank strategic positioning and some determinants of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن" توسط مهدی بنی اسدی، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی؛ سارا شریفی، دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات؛ هومان پورنبی، کارشناس کامپیوتر گرایش نرم افزار نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییر، پذیرش تکنولوژی، بانکداری الکترونیک، مفید بودن، سهولت استفاده، لذت ادراکی هستند. این مقاله در تاریخ 15 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7314 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این مقاله، بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک الف است. براساس این هدف، محققین در پی پاسخگویی به سوال زیر می باشد: عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک الف کدام است؟و اواویت آنها به ترتیب کدام است برای پاسخگویی بهتر به این سوال ابتدا عوامل موثر بر پذیرش بانکداری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری الکترونیک و بانکداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.