سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,892

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MBA01_052

Index date: 8 March 2009

تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی abstract

به فراخور ضرورت توجه به کشف الگوی رفتاری مذاکره گران برای ترسیم جهت، در دستیابی به نتایج بهتر و موثرتر برای مدیران ایرانی ، پژوهشی میدانی سامان داده شده استکه یافته آن در قالب این مقاله ساماندهی شده است. در آن ، ضمن بررسی رابطه سطح انتظارات مذاکره گر بر نتیجه تلاش ها، به پاسخ گویی به اثرات بالا بودن یا پایین بودن سطح انتظارات دو مذاکره گر بر نتیجه مذاکره و نیز تاثیرات سطح انتظار مذاکره گر در دو بعد سطح آرمانی و نقطه پایانی در مذاکره بر روی خروجی مذاکره پرداخته، این تحقیق همچنین به بررسی نتایج مذاکره در زمانی که هر و مذاکره از سطح انتظار بالایی برخوردارند پرداخته است. تحقیق میدانی بر 20 زوج مذاکره گر تعمق نموده است با توجه به گستره وسیع مذاکرات خریدو فروش و اهمیت قیمت در اکثر مذاکرات برای سازمانها ، این تحقیق بر ثبت و جمع آوری نتایج مذاکرات جامعه آماری برگزیده با سناریوهای محرمانه خرید و فروش تمرکز نموده است. یافته ها ضمن تایید وجود رابطه مثبت میان سطح انتظارات مذاکره گران با نتیجه مذاکره، شواهدی کافی مبنی بر وجود رابطه قویتر میان سطح انتظار آرمانی مذاکره گر با نتیجه مذاکره را در مقایسه با سطح انتظار پایانی مذاکره گر بر نتیجه حاصل نشان می دهد. نتایج تحقیق شواهد کافی مبنی بر پیروزی مذاکره گر با سطح انتظارات بالاتر را در مقایسه با حریف در حالت مشابه ارائه نمی کند. مطالعه نشان می دهد، در صورتیکه دو طرف مذاکره از سطح انتظارات بالا یا پایین به طور مشابه برخوردار باشند، مذاکره گر با سطح انتظارات بالاتر لزوماً برنده مذاکره نمی باشد.

تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی Keywords:

تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی authors

محمدعلی شفیعا

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران

مائده مزینانی

کارشناس اردش مدیریت اجرایی دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پروانه، علیرضا، طراحی فرایند الگوی مدیریت مذاکره، پایان نامه کارشناسی ...
فورسایت، پاتریک، "کلیدهای طلائی مذاکره" ترجمه مهین خالصی، چاپ اول، ...
پورمیرزا، حامد "بررسی اثر مذاکره بر سودآوری و فروشندگان استان ...
چارلزاویسون هاریس- ترجمه محمد ابراهیم گوهریان، فنون مذاکرات تجاری (راهنمایی ...
علوی، سید جعفر، مقایسه مدیران ایرانی و پرتغالی در زمینه ...
آخوندی، سعید، رابطه بین گروه شغلی _ موفقیت شغلی مدیران ...
تحلیل داده های روانشناسی با برنامه اس پی اس اس، ...
Bazerman, M.H, Curhan, J.Rand Moore, D.A. (2000), "the death and ...
Cohen, W, (2003), " the importance of expectation On negotiation ...
Thompson, (1990)" Negotiation behavior and outcomes: empirical evidence and theoretical ...
Karrass, C. (1968) " A study of the relationship of ...
Charles B. Craver is the Freda H. Alverson Professor of ...
Audia Pino G. ; Greve Henrich R (2006) ; Less ...
March, James G. & Shapira, Zur (1987) _ Managerial Perspectives ...
Negotiation, Professor Robert W. Cullen, fall (2007) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی" توسط محمدعلی شفیعا، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مائده مزینانی، کارشناس اردش مدیریت اجرایی دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مدیریت اجرایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مذاکره، نتایج مذاکره، نقطه آرمانی، نقطه پایانی، انتظار هستند. این مقاله در تاریخ 18 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1892 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به فراخور ضرورت توجه به کشف الگوی رفتاری مذاکره گران برای ترسیم جهت، در دستیابی به نتایج بهتر و موثرتر برای مدیران ایرانی ، پژوهشی میدانی سامان داده شده استکه یافته آن در قالب این مقاله ساماندهی شده است. در آن ، ضمن بررسی رابطه سطح انتظارات مذاکره گر بر نتیجه تلاش ها، به پاسخ گویی به اثرات بالا بودن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر بالا بودن سطح انتظار مذاکره گران بر برد در مذاکره : مورد کاوی مدیران ایرانی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.