سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,620

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEGE06_026

Index date: 17 March 2009

بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان abstract

ساختگاه سد رسوبگیر در حدود 14 کیلومتری شمال معدن مس سرچشمه و در 160 کیلومتری جنوب غربی کرمان و 50 کیلومتری رفسنجان قرار دارد. این سد، سد خاکی با هسته رسی میباشد. ساختگاه سد از سنگهای آندریتی، توفیتی با سن ائوسن پایینی تشکیل شده است. در این مقاله به بحث در رابطه با پارامترهای ژئومکانیکی تودهسنگ و میزان نفوذپذیری ساختگاه سد و بررسی میران آبگذری از آن پرداخته شده است که مطالعات انجام شده براساس مطالعات صحرایی و آزمایشگاهی و تحلیل نرمافزاری میباشد. مطالعات صحرایی شامل نقشه برداری، زمین شناسی مهندسی، گمانه های اکتشافی، آزمایشات نفوذپذیری و نمونهبرداری برای آزمایشات آزمایشگاهی بوده است . آنالیزهای بدست آمده براساس طبقهبندی تودهسنگی ساختگاه سد و تعیین پارامترهای مقاومت توده سنگ میباشد. پارامترهای ژئومکانیکی سنگ بکر درآزمایشگاه بدست آمده است. مقاومت توده سنگ و مدول الاستیسته توده سنگ براساس معیار مقاومت بحرانی هوک و براون مشخص گردیده است. ردهبندی توده سنگ براساس سیستم RCG,GSI,RMR برای ساختگاه سد انجام گردیده است با استفاده از داده های بدست آمده از آزمایشاتلوژون و لوفران میزان نفوذ پذیری متوسط برای آبرفتها برابر با m/s 10-6×12/70 و سنگهای هوازده فوقانی برابر با m/s 10-3×2/20 و سنگ بستر برابر با m/s10-3×1/35 می باشد و با استفاده از نرم افزار Seep/W تخلیه آب از پی در ساختگاه سد در مقطع بیشینه برابر با m3/s10-4×4/93 در واحد متر بدست آمد. بنابراین برای جلوگیری از تخلیه آب و جلوگیری از عوارض ناشی از آلودگیهای زیست محیطی ناشی از نشت پردهآبند بهینهای در مقطع بیشبنه به عمق برابر با 30 متر با استفاده از نرمافزار Seep/W محاسبه گردید که در این حالت میزان تخلیه آب از پی در ساختگاه سد در مقطع بیشینه برابر باM3/S10-6×4/73 در واحد متر بدست آمد.

بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان Keywords:

بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان authors

ابراهیم شریفی تشنیزی

کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس

ابراهیم نوفرستی

کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

ندا رحیم پور

کارشناسی ارشد آبهایزیرزمینی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Australian Tailings Consultants , 2002: National Iranian Copper Industries Company, ...
Ichikawa, K., 1999. Geological investigation of dams. Proc. of 2nd ...
Binnie and Partners , 1970: Kerman Copper Industries, Sar Cheshmeh ...
Taleghani-D aftary Consulting Engineers , 1973: Excerpts from Preliminary and ...
Water Engineering Services Company Ltd , 1989: Dam Safety Control ...
RMIT , 2004: Preliminary Report on the Petrology of Four ...
ASTM , 1999, Annual Book of ASTM Standards, Vol.04.01, Printed ...
Brown, E.T, 1986, ISRM, Suggested Methods, Rock ch aracterization testing ...
B ieniawski, .Z. , T., 1976, Rock Mass Classification in ...
Bell.R, 1992, Geotechnical engineering of embankment dams, A.A.B alkema, Rotterdam, ...
Hoek.E, 2002, Rock Engineering, North Vancouver, B.C.Canada. ...
Hoek, E., Marinos, P., Benissi, M., 1998. Applicability of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان" توسط ابراهیم شریفی تشنیزی، کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس؛ ابراهیم نوفرستی، کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان؛ ندا رحیم پور، کارشناسی ارشد آبهایزیرزمینی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میرانآبگذری، میزان نفوذپذیری، پردهآببند، نرمافزار Seep/W ، سد رسوبگیر هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختگاه سد رسوبگیر در حدود 14 کیلومتری شمال معدن مس سرچشمه و در 160 کیلومتری جنوب غربی کرمان و 50 کیلومتری رفسنجان قرار دارد. این سد، سد خاکی با هسته رسی میباشد. ساختگاه سد از سنگهای آندریتی، توفیتی با سن ائوسن پایینی تشکیل شده است. در این مقاله به بحث در رابطه با پارامترهای ژئومکانیکی تودهسنگ و میزان نفوذپذیری ساختگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای ژئومکانیکی و میزان آبگذری در ساختگاه سد رسوبگیر مجتمع مس سرچشمه کرمان با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.