سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 523

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNIEE05_113

Index date: 12 January 2018

بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی abstract

در این مقاله، از بلورهای فوتون یک بعدی که از جنس اکسید سیلیکون و اکسید تیتانیوم میباشند به عنوان آینه بازتابنده در پایینناحیه فعال و دیود نوری در بالای ناحیه فعال سلول خورشیدی رنگینهای که شامل نانوذرات اکسید تیتانیوم میباشد، استفاده شده است.همچنین به منظور کاهش بازتابش، از TCO (اکسید رسانای شفاف) به جای الکترودهای فلزی استفاده شده است. نتایج حاکی از افزایش 37 درصدی در مقدار چگالی جریان اتصال کوتاه در سلول خورشیدی رنگینه ای شامل بلور فوتونی نسبت به سلول خورشیدی رنگینه ای اولیه است که می تواند پنجره ی جدیدی در سلول های خورشیدی لایه نازک باز کند.

بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی Keywords:

بلورهای فوتونی یک بعدی , چگالی جریان اتصال کوتاه , سلول خورشیدی رنگینه ای

بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی authors

محسن محمدی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی تهران

امین عبدیان مبارکه

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی تهران

مقاله فارسی "بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی" توسط محسن محمدی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ امین عبدیان مبارکه، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بلورهای فوتونی یک بعدی، چگالی جریان اتصال کوتاه، سلول خورشیدی رنگینه ای هستند. این مقاله در تاریخ 22 دی 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 523 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، از بلورهای فوتون یک بعدی که از جنس اکسید سیلیکون و اکسید تیتانیوم میباشند به عنوان آینه بازتابنده در پایینناحیه فعال و دیود نوری در بالای ناحیه فعال سلول خورشیدی رنگینهای که شامل نانوذرات اکسید تیتانیوم میباشد، استفاده شده است.همچنین به منظور کاهش بازتابش، از TCO (اکسید رسانای شفاف) به جای الکترودهای فلزی استفاده شده است. نتایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود چگالی جریان اتصال کوتاه سلول های خورشیدی مبتنی بر بلورهای فوتونی یک بعدی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.