سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,474

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCEE12_254

Index date: 19 March 2009

طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ abstract

با گسترش روزافزون استفاده از مبدل های آنالوگ به دیجیتال در مخابرات دیجیتال و اتوماسیون، نیاز به مبدل های با رزولوشن بالا و دقیق، روز به روز افزایش پیدا می کند. از طرفی دیگر در سیستم های مخابرات سیار بحث توان بسیار اهمیت دارد. لذا با این رویکرد در مقاله ی پیش رو سعی بر این است که یک مبدل ۱۰ بیتی Time-Interleaved SAR ADC پرسرعت، با توان مصرفی پایین و رزولوشن بالا، با تکنولوژی CMOS 0.25u ارایه شود. از آنجا که توان مبدل SAR بصورت قابل توجهی نسبت به سایر روشها کمتر استلذا در کاربردهایی که توان اهمیتدارد، مورد توجه است. اما مشکل اصلی این نوع مبدل ها سرعت پایین آنهاست. لذا در این مقاله با استفاده از تکنولوژی Time-Interleaving سرعت نهایی مبدل را تا ۱۰ برابر افزایشداده ایم. همچنین برای افزایش دقت تبدیل، از یک ساختار آنالوگمقاوم در برابر خطا استفاده شده که جزییات آن را خواهیم دید.

طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ Keywords:

مبدل آنالوگ به دیجیتال Time-Interleaving , Successive Approximation Register , (ADC)

طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ authors

محسن فیروزی

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران

محمد قمی رستمی

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران

سیدحمیدرضا موسوی

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Sheung Yan Ng and Bahar Jalali and Pengbei Zhang and ...
Fabrizio Erario and Andrea Agnes and Edoardo Bonizzoni and Franco ...
Aniruddha C. Kailuke and Vrushali G. Nasre and M. Shoj ...
Lungui Zhong and Haigang Yang and Chong Zhang, *Design of ...
Akiyama S and Waho T, ،A 6-bit low-power Compact flash ...
Y. Tamba and K. Yamakido, "A CMOS 6b 5 00MSample/s ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ" توسط محسن فیروزی، دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران؛ محمد قمی رستمی، دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران؛ سیدحمیدرضا موسوی، دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دوازهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مبدل آنالوگ به دیجیتال Time-Interleaving ،Successive Approximation Register ،(ADC) هستند. این مقاله در تاریخ 29 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5474 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با گسترش روزافزون استفاده از مبدل های آنالوگ به دیجیتال در مخابرات دیجیتال و اتوماسیون، نیاز به مبدل های با رزولوشن بالا و دقیق، روز به روز افزایش پیدا می کند. از طرفی دیگر در سیستم های مخابرات سیار بحث توان بسیار اهمیت دارد. لذا با این رویکرد در مقاله ی پیش رو سعی بر این است که یک مبدل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۰ بیتی توان پایین 2.5V به روش SAR با فرکانس نمونه برداری 400MS/s در تکنولوژی CMOS0.25μ با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.