سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 764

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARASBARAN01_144

Index date: 26 February 2018

مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم abstract

کاهش اثرات و یا سازگاری با پیامدهای ناشی از تغییر اقلیم، بیابان زایی و کاهش تنوع زیستی نیازمند توجه ویژه به قابلیت تاب آوری اکوسیستم و یا توانایی برگشتپذیری آن به شرایط اولیه پس از مواجهه با یک تنش محیطی هست. در این مقاله سعی شده است تا با تشریح مفاهیم مرتبط با تاب آوری چارچوب مشخصی برای مدیریت تابآوری اکوسیستمهای مناطق خشک ازجمله جنگل های مناطق خشک و نیمه خشک ارایه شود. در این چارچوب، عوامل مختلفی که در تاثیر و تاثر از قابلیت های تاب آوری در این اکوسیستم های حساس هستند تشریح شده و ارتباط تابآوری با مدیریت تغییرات اقلیم و خشک سالی مورد کنکاش قرارگرفته است. الگوی معرفیشده در این مقاله که از اهداف سند توقف کامل تخریب سرزمین1 اقتباس شده است. این سند به طور خاص الگوی جامعی را برای استقرار مدیریت پایدار سرزمین و نیز احیاء اراضی تخریب یافته ارایه نموده و به معرفی عواملی پرداخته است که برای تعمیم نتایج حاصل از مدیریت پایدار سرزمین بکار گرفته میشوند. در حال حاضر و با توجه به اثرات غیرقابل انکار تغییر اقلیم بر اکوسیستمهای طبیعی ازجمله جنگلهای مناطق خشک بسیار ضروری است که شاخصهای پایداری ازجمله تابآوری در فرایند ارزیابی و پایش طرحهای مدیریت جنگل مدنظر قرار گیرند.

مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم Keywords:

مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم authors

رحیم میرزایی ملااحمد

عضو هیات علمی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

رقیه سیفی لی

عضو گروه تخصصی منابع طبیعی و آب و خاک، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

مقاله فارسی "مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم" توسط رحیم میرزایی ملااحمد، عضو هیات علمی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی؛ رقیه سیفی لی، عضو گروه تخصصی منابع طبیعی و آب و خاک، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی صیانت و حفاظت از جنگلهای ارسباران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تاب آوری، مدیریت پایدار، تغییر اقلیم، جنگل هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 764 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاهش اثرات و یا سازگاری با پیامدهای ناشی از تغییر اقلیم، بیابان زایی و کاهش تنوع زیستی نیازمند توجه ویژه به قابلیت تاب آوری اکوسیستم و یا توانایی برگشتپذیری آن به شرایط اولیه پس از مواجهه با یک تنش محیطی هست. در این مقاله سعی شده است تا با تشریح مفاهیم مرتبط با تاب آوری چارچوب مشخصی برای مدیریت تابآوری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت پایدار جنگل های ارسباران با الگوی تاب آوری در شرایط تغییر اقلیم با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.