سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی

Publish place: Geomatics 1388
Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,650

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO88_137

Index date: 28 March 2009

شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی abstract

امروزه استفاده از دوربینهای دیجیتالی سمت الرأسی به منظور تعیین موقعیت نجومی و همچنین تعیین ژئوئید محلی توسعه یافته است که علت آن را میتوان ساده، سریع و دقیق بودن این روش دانست. حساسیت تراز دستگاه و قدرت تفکیک تصاویر، بیشترین تأثیر را در دقت نتایج بدست دارد. در این مقاله سعی شده است تا به کمک شبیه سازی سمت الرأس محل و تهیه تصویر با قدرت تفکیک بالا، ضمن جابجایی عمدی تصویر در دو جهت شمال و شرق، اثر تراز دستگاه را در تعیین موقعیت نجومی بررسی گردد. در نهایت خطاهای بدست آمده در روابط خطی ساده به صورت زیر مدلسازی شده است: (فرمول در متن اصلی موجود می باشد) در این مدلها میزان انحراف تراز متناسب با حساسیت تراز، مستقیماً در طول و عرض نجومی تأثیر می گذارد.بطوریکه انحراف تراز در جهت شمال، بر روی عرض نجومی و انحراف در جهت شرق، بر روی طول نجومی تأثیر دارد. در قسمت بعدی با تهیه تصاویر با قدرت تفکیک مختلف، اثر ابعاد پیکسل در تعیین مختصات نجومی را بررسی کرده و به صورت زیر مدلسازی کرده ایم:(فرمول در متن اصلی موجود می باشد) در مدل اخیر که با کمک پارامتر جدید SPP (دقت بر حسب ثانیه در پیکسل) نوشته شده است، افزایش قدرت تفکیک منجر به افزایش دقت در تعیین موقعیت نجومی خواهد، شد. بطوریکه برای رسیدن به دقت یک ثانیه در موقعیت نجومی، باید قدرت تفکیک عکس معادل 0/5 ثانیه در هر پیکسل باشد.

شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی Keywords:

دوربین سمت الرأسی , شبیه سازی سمت الرأس , موقعیت نجومی , حساسیت تراز , قدرت تفکیک تصویر و SPP

شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی authors

سید قاسم رستمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت کارشناس ارشد ژئودزی از دانش

علیرضا آفری

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل کارشناس ارشد ژئودزی از دان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Hirt C (2001): 40Automatic determination of vertical deflections in ...
_ Hirt C (2002): _ digital zenith _ TZK2-D _ ...
_ Burki B, Hirt Christian (2005): The Digital Zenith Camera ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی" توسط سید قاسم رستمی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت کارشناس ارشد ژئودزی از دانش؛ علیرضا آفری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل کارشناس ارشد ژئودزی از دان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 88 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دوربین سمت الرأسی، شبیه سازی سمت الرأس، موقعیت نجومی، حساسیت تراز، قدرت تفکیک تصویر و SPP هستند. این مقاله در تاریخ 8 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه استفاده از دوربینهای دیجیتالی سمت الرأسی به منظور تعیین موقعیت نجومی و همچنین تعیین ژئوئید محلی توسعه یافته است که علت آن را میتوان ساده، سریع و دقیق بودن این روش دانست. حساسیت تراز دستگاه و قدرت تفکیک تصاویر، بیشترین تأثیر را در دقت نتایج بدست دارد. در این مقاله سعی شده است تا به کمک شبیه سازی سمت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی و مدلسازی اثر تراز و قدرت تفکیک تصاویر دوربین های سمت الرأسی بر روی دقت تعیین موقعیت نجومی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.