سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,585

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICC07_092

Index date: 30 March 2009

بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی abstract

هدف از فعالیت های انجام شده در این نوشتار بررسی عملکرد الکتروشیمیایی ساختار های کاتدی بر پایه اکسید آهن مناسب برای استفاده در باتریهای لیتیم یون و همچنین بررسی و بهینه سازی ساختاری مناسب برای باتریهایی که از نظر عملکرد قابل مقایسه با سیستمهای ارائه شده در این رابطه هستند، می باشد. نتایج به دست آمده از اندازه گیریهای اولیه تغییرات ولتاژی باتریهای ساخته شده بر حسب زمان طی سیکلهای متوالی ، تفاوتهای مشخصی را در بکارگیری شیوه مونتاژ و ساختار از پیش تعیین شده بدنه نشان می دهد . نتایج نشان می دهد کلکتورهای جریان با ارتباط کامل با کاتد و آند ظرفیت بالاتر و پایداری بهتری نسبت به کلکتورهای جریان تماسی نشان می دهند. دمای سنتز پودر در مورفولوژی و عملکرد الکتروشیمیایی تأثیر بسزایی دارد. عملکرد نمونه های سنتز شده در 550C به دلیل ریز ساختار بهتر و ذرات ریزتر که نفوذ یونهای لیتیم را تسهیل می کنند بهتر از نمونه های سنتز شده در 950C است. اعمال حرارت به نمونه های الکترولیز شده تغییرات فازی را ایجاد می کند که نشان دهنده نفوذ مجدد لیتیم است . دمای اعمالی به ماده الکترولیز شده باید بهینه بوده و تغییرات زیادی در فازهای ایجاد شده در مرحله الکترولیز که عملکرد الکتروشیمیایی را بهبود می بخشد به وجود نیاید (اعمال حرارت در دماهای کمتری صورت گیرد ). ذرات ریزتر اتصالات بین دانه ای بیشتری را متناسب با افزایش تعداد ذرات در سیستم برای کارایی بهتر طلب می کند.

بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی Keywords:

بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی authors

علی نعمتی

دانشکد ه مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف

مهدی قائمی

دانشکد ه مهندسی، گروه شیمی، دانشگاه تربیت مدرس

امیرحسین صالحی گیلانی

دانشکد ه مهندس ی مواد واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
talne @FeOOH 4ud Vanadiu feite for positive lrisح-Astsushi Fuuabiki, Hideo ...
D. Linden, Haudbook of batteries, 2nd ed _ McGraw- Hil, ...
Ed.Jirgen , O.Besebad, _ Look of battery _ terials _ ...
K. Kordescl. G. Simader, Fuel Cels _ Tleir Aplicatioms, vCH, ...
Pletclefr, D. 1982. _ Elec trocheuustry, Chapman and Hall ltd. ...
s.C. Levy. P. Bro, Battery Hazards aud Accident Ppreventio, Plenum, ...
J.O.M. Bockis, A.K.N. Reddy, Aode El ec toclemisty, vols. 1-2, ...
Soutlhamp ton Elec trochemisty Group @Ed.), Ipstuental Methods in E ...
A.Marin , J. Kim , Low Temperature Syntlesis of Lsertion ...
Yong Tae Lee, C.S.Yoon, Yun Suug Lee, Yang-Kook Suu, Synthesis ...
Xion Wang, Lisheng Gao, Fu Zbou, Zoud Zhbang, Mingroung Ji, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی" توسط علی نعمتی، دانشکد ه مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف؛ مهدی قائمی، دانشکد ه مهندسی، گروه شیمی، دانشگاه تربیت مدرس؛ امیرحسین صالحی گیلانی، دانشکد ه مهندس ی مواد واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره سرامیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکسید آهن، باتریهای لیتیم، کلکتورهای جریان، ظرفیت، سنتز و مورفولوژی هستند. این مقاله در تاریخ 10 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1585 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از فعالیت های انجام شده در این نوشتار بررسی عملکرد الکتروشیمیایی ساختار های کاتدی بر پایه اکسید آهن مناسب برای استفاده در باتریهای لیتیم یون و همچنین بررسی و بهینه سازی ساختاری مناسب برای باتریهایی که از نظر عملکرد قابل مقایسه با سیستمهای ارائه شده در این رابطه هستند، می باشد. نتایج به دست آمده از اندازه گیریهای اولیه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر اکسید آهن بر خواص و زفتار باتریهای لیتیمی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.