سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 875

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RAFCON09_030

Index date: 26 February 2018

بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر abstract

سوگیری توجه به تخصیص افتراقی توجه به سوی محرک تهدید کننده نسبت به محرک خنثی اشاره دارد. پژوهشحاضر با هدف بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان با استفاده از آزمون استروپهیجانی انجام گرفت. این پژوهش نیمه تجربی در سال 1395 در تهران انجام گرفت و 30 دانشجوی دانشگاه علامهطباطبایی تهران با روش نمونهگیری در دسترس انتخاب شدند. آزمودنیها به سه گروه 10 نفره تقسیم شده و درمعرضالقای خلق مثبت، منفی و خنثی قرار گرفتند. بعد از القای خلق، متغیر وابسته (سوگیری توجه)، زمان واکنش و تعدادپاسخ های صحیح/ غلط آنها در آزمون استروپ هیجانی با استفاده از تحلیل واریانس یکطرفه مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. نتایج نشان داد که بین گروه ها در میزان زمان واکنش، اختلاف معنی دار وجود دارد (P < 0.05) اما در میزانپاسخگویی صحیح بین گروه ها اختلاف معنی دار نبود (P > 0.05). نتایج مربوط به میزان عاطفه مثبت و منفی اختلافمعنی دار بین گروه ها را نشان داد (P < 0.05). با توجه به یافته های پژوهش حاضر، اینگونه می توان نتیجه گیری نمودکه القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه دانشجویان به واژه ها تاثیر دارد.

بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر Keywords:

القای خلق مثبت و منفی , سوگیری توجه , آزمون استروپ هیجانی

بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر authors

ژاله نوذری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه روانشناسی بالینی و عمومی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی،تهران، ایران

مهدی خانجانی

گروه روانشناسی بالینی و عمومی ، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

مقاله فارسی "بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر" توسط ژاله نوذری، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه روانشناسی بالینی و عمومی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی،تهران، ایران؛ مهدی خانجانی، گروه روانشناسی بالینی و عمومی ، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله القای خلق مثبت و منفی، سوگیری توجه، آزمون استروپ هیجانی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 875 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سوگیری توجه به تخصیص افتراقی توجه به سوی محرک تهدید کننده نسبت به محرک خنثی اشاره دارد. پژوهشحاضر با هدف بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان با استفاده از آزمون استروپهیجانی انجام گرفت. این پژوهش نیمه تجربی در سال 1395 در تهران انجام گرفت و 30 دانشجوی دانشگاه علامهطباطبایی تهران با روش نمونهگیری در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر القای خلق مثبت و منفی بر سوگیری توجه در دانشجویان دختر با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.