سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,647

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEMI01_331

Index date: 1 April 2009

روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا) abstract

فضاهای زیرزمینی بلافاصله پس از انجام عملیات حفاری بایستی با روشهای خاصی مورد نگهداری اولیه قرار بگیرند. عمده فعالیتهای تشکیل دهنده روش اجرای نگهداری و تقویت تونل های آبرسان به شرح ،1-بتن پاشی ( شاتکریت )،2-پوشاندن سطح حفاری با شبکه وایرمش و شاتکریت مرحله دوم،3-حفاری گمانه تزریق با دستگاه حفار ، نصب میل مهار و تزریق گمانه با پمپ تزریق می باشد. چگونگی اجرای سه فعالیت برشمرده در نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان نیروگاه سد گتوند مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته، پیشنهادات لازم در هر موضوع به منظور بهبود روش اجرا و کاهش هزینه ها به تفکیک ارائه شده است. به طوری که به منظور علت یابی کاهش مقاومتهای شاتکریت مورد آزمایش قرار گرفته در پروژه آبرسان گتوند، نگارنده گان با تمرکز در نتایج آزمایشات مختلف از شاتکریت و بررسی شرایط ساخت مصالح و نحوه اجرای عملیات ، جایگاه و سهم روش اجرای صحیح عملیات شاتکریت را در بهبود مقاومت مشخص نموده و پیشنهاداتی برای اصلاح روش اجرا که منتج به کاهش هزینه ها شود ارائه نموده اند. همچنین با توجه به اینکه طرح اختلاط دوغاب مصرفی در تزریق تحکیمی سیستم آبرسان نیروگاه ، نیازمند مصرف فوق العاده زیاد سیمان تیپ 5 در شرایط کمبود این نوع سیمان در سطح کشور می باشد، با ارزیابی فنی و اقتصادی طرح موجود، پیشنهاد دارد که بجای مصرف سیمان از مخلوطی با ترکیب سیمان و پوزولان استفاده گردد. درادامه با استناد به تجربه عینی، و مشاهده هزینه زیاد قطعات مصرفی در استفاده از دستگاه های تزریق ، پیشنهادات لازم در راستای کاهش این هزینه ها ارائه شده است.

روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا) Keywords:

روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا) authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، 1382، مطالعات مکانیک سنگی ساختگاه ...
شرکت مهندسی سپاسد، شناسنامه پروژه، کارگاه سد گتوند ...
Etienne, b., 2006, Tour de france, Atlas copco rock drills ...
Gunnar, n ., 2005, Face drilling , Sweden, Stockholm , ...
Garshol, F., 2000, Sprayed Concrete for rock support, Switzerland, MBT ...
Nilsen, f. , 2004, New tunnel for the coal miners, ...
Oi, M. _ 2005, Powered by service, Mining & Construction ...
Stiltner, v., 199, Comeback for coal, Mining & Construction magazine, ...
Staffan , n., 2007, Underground equipmentuu, Sweden, Stocklolm, Ulf linder, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا)" توسط واحد عبداللهیان، جهاد دانشگاهی؛ سیدقاسم میراحمدی؛ فریدون شیروانی؛ هادی معاضد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت و نگهداری ، شاتکریت،تزریق، بولت، تونل های آبرسان،نیروگاه سد گتوند هستند. این مقاله در تاریخ 12 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1647 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فضاهای زیرزمینی بلافاصله پس از انجام عملیات حفاری بایستی با روشهای خاصی مورد نگهداری اولیه قرار بگیرند. عمده فعالیتهای تشکیل دهنده روش اجرای نگهداری و تقویت تونل های آبرسان به شرح ،1-بتن پاشی ( شاتکریت )،2-پوشاندن سطح حفاری با شبکه وایرمش و شاتکریت مرحله دوم،3-حفاری گمانه تزریق با دستگاه حفار ، نصب میل مهار و تزریق گمانه با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روشهای نگهداری و تقویت تونلهای آبرسان (مطالعه موردی نیروگاه سد گتوند علیا) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.