سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تاثیر تمرینات تعادلی با و بدون لباس فضایی بر تعادل و الگوی راه رفتن بیماران مبتلا به پارکینسون

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 479

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASSF02_430

Index date: 18 April 2018

مقایسه تاثیر تمرینات تعادلی با و بدون لباس فضایی بر تعادل و الگوی راه رفتن بیماران مبتلا به پارکینسون abstract

از میان بیماری های شایع دوران میانسالی و کهنسالی بیماری پارکینسون با شیوع حدود 360 نفر در هر صد هزار نفر جمعیت دارای اهمیت ویژه ای است. در افراد دارای بیماری پارکینسون عدم تعادل در ایستادن، راه رفتن و تعامل بین فرد و محیط دیده می شود که خطری برای افتادن، آسیب و محدودیت های حرکتی محسوب می شود.استفاده از لباس فضایی (شکل (1 به اواخر دهه 1960 بر می گردد که این لباس جهت حفظ تناسب عضلانی بدن فضانوردان پس از تجربه بی وزنی در فضا، در کشور روسیه مورد استفاده قرار گرفت. کاربرد درمانی لباس فضایی در سال 1991 توسط Vladimir Tychinaپیشنهاد شد و در سال1997 توسط Semenova برای درمان کودکان فلج مغزی به کار گرفته شد .[1]لباس فضایی مجموعه هایی از جلیقه، شورت، زانو بند، کلاه و کفش مخصوص می باشد. بخش های مختلف لباس به وسیله قلاب، حلقه و باند های الاستیکی به هم متصل می شوند که میزان فشار و حمایت عضلات و مفاصل را تنظیم می کند. جلیقه از جنس غیر الاستیکی است که باند های الاستیکی وضعیت قرار گرفتن آن را بر روی بدن با توجه به نوع بیماری مشخص می کند، به عنوان مثال بیمار فلج مغزی که حالت پلانتار فلکشن در مچ پا دارد، باید لباس به نحوی روی بدن او قرار گیرد که باند های الاستیکی جلوی ساق پا محکم و باند های الاستیکی پشتی کشیدگی کمتری داشته باشد . [4 ]همچنین لباس فضایی مبتنی بر3 اصل افزایش حس عمقی و بهبود راستای بدن و اعمال مقاومت، مشارکت حرکتی فعال بیمار و فشردگی و پیوستگی جلسات درمانی است این روش به نام اصلاح فعال حس عمقی نامیده می شود که سینرژی های غیر طبیعی را کاهش می دهد و سینرژی های طبیعی را بهبود می بخشد و به سیستم ضد جاذبه ای اعمال نیرو می کند و درونداد حس عمقی دهلیزی را طبیعی می سازد . [3 ]تمرینات لباس فضایی تاثیر ماندگارتری نسبت به روش بوبات (روش سنتی توانبخشی بیماران فلج مغزی) دارد و باعث بهبود سرعت حرکت، حرکات موزون و تقارون آنها در کودکان فلج مغزی می شود .

مقایسه تاثیر تمرینات تعادلی با و بدون لباس فضایی بر تعادل و الگوی راه رفتن بیماران مبتلا به پارکینسون authors

مجید خدادادی

کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران

نادر رهنما

استاد تمام آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

جابر زمانی

دانشجوی دکتری آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

مقاله فارسی "مقایسه تاثیر تمرینات تعادلی با و بدون لباس فضایی بر تعادل و الگوی راه رفتن بیماران مبتلا به پارکینسون" توسط مجید خدادادی، کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران؛ نادر رهنما، استاد تمام آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران؛ جابر زمانی، دانشجوی دکتری آسیب شناسی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 479 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از میان بیماری های شایع دوران میانسالی و کهنسالی بیماری پارکینسون با شیوع حدود 360 نفر در هر صد هزار نفر جمعیت دارای اهمیت ویژه ای است. در افراد دارای بیماری پارکینسون عدم تعادل در ایستادن، راه رفتن و تعامل بین فرد و محیط دیده می شود که خطری برای افتادن، آسیب و محدودیت های حرکتی محسوب می شود.استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تاثیر تمرینات تعادلی با و بدون لباس فضایی بر تعادل و الگوی راه رفتن بیماران مبتلا به پارکینسون با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.