سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 406

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENGDAYCONF13_011

Index date: 18 April 2018

نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی abstract

توسعه زیرساختهای خدماتی و زیر بنایی را میتوان به شیوههای گوناگون انجام داد که صرفا دارای رویکردیدولتی یا صرفا خصوصی محض نباشد و با احتمال بیشتری در بلندمدت پایدار باقی بمانند. یک رویکردصرفا دولتی ممکن است دارای مشکلاتی از قبیل کندی درروند، تصمیم گیری نادرست، چارچوب سازمانی ناکارآمد ، عدم توان رقابت و بهره وری پایین باشد و درمجموع منجر به عدم موفقیت بخش دولتی شود. از سوی دیگر، رویکرد صرفا خصوصی ممکن است باعث مشکلاتی از قبیل روابط نامناسب در توزیع خدمات در زیرساختها شود. رویکرد مشارکت بخش دولتی-خصوصی میتواند نقاط قوت هر دو بخش دولتی و خصوصی را ترکیب کند و درنتیجه پیشرفت زیرساخت ها با سرعت و بهره وری بالا دنبال شود. در طول دو دهه گذشته، PPP بهعنوان طرح اصلی برای ارایه خدمات زیربنایی در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه قلمداد می شود. بین سال های 1985 تا 2004، آمریکا درمجموع 2096 پروژهی PPP در سراسر جهان انجام داده است. 11 کشور در سراسر جهان ازجمله استرالیا، آلمان، مجارستان، ایتالیا، ژاپن، کره، اسپانیا، ایالات متحده آمریکا، و بریتانیا، PPP را تجربه کرده اند. در میان این کشورها، انگلستان به طور گستردهای در مورد PPP فعال بوده است. بهعنوانمثال ، در طول سالهای 2003 و 2004، انگلستان بهعنوان بزرگترین سرمایه گذار در PPP شناختهشده است. در بسیاری از کشورها، پروژه های PPP بر روی پروژههای حملونقل مانند جاده ها، پل ها، تونل ها، راه آهن، فرودگاه تمرکز میکنند. بااینحال، استفاده از ppp در بخش های مختلف در سال های اخیر گسترشیافته است.

نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی authors

احمد قادری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات

مرضیه ابراهیم خانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد میبد

مقاله فارسی "نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی" توسط احمد قادری، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات؛ مرضیه ابراهیم خانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد میبد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس ملی روز مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 406 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه زیرساختهای خدماتی و زیر بنایی را میتوان به شیوههای گوناگون انجام داد که صرفا دارای رویکردیدولتی یا صرفا خصوصی محض نباشد و با احتمال بیشتری در بلندمدت پایدار باقی بمانند. یک رویکردصرفا دولتی ممکن است دارای مشکلاتی از قبیل کندی درروند، تصمیم گیری نادرست، چارچوب سازمانی ناکارآمد ، عدم توان رقابت و بهره وری پایین باشد و درمجموع منجر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.